Løs dagens sudoku online her!

Kan du se hvilket tall som skal i hvilken boks? Sudoku er spillet som tester din evne til å se logiske mønstre. Perfekt for å holde hjernecellene i gang når du har litt ekstra tid!

Ny sudoku hver dag

Her kan du spille Sudoku fra Vi i Villa hver dag! Det er et morsomt og utfordrende tallspill som passer til alle. Spillet går ut på å finne og plassere riktige sifre i rutemønstre.

I det logiske tallpuslespillet skal tallene 1-9 plasseres en gang i hver «boks» med 3 x 3 ruter, og kun én gang på samme rad, i både vertikal og horisontal retning. Den klassiske versjonen av spillet består av 9 bokser og har minst 17 tall plassert fra begynnelsen som gir deg ledetråder til løsningen på gåten. Det er bare én riktig løsning for hvert spill – se om du kan løse det her!

Sudoku er tilgjengelig i flere forskjellige vanskelighetsgrader, noe som også har gjort at så mange mennesker i hele verden elsker spillet! Og jo mer du øver deg, desto vanskeligere nivåer tør du å spille!

Har du løst denne ukens sudoku og har lyst til å spille flere spill? Prøv en av Vi i Villas andre spill, kryssord eller Finn ord her på siden vår. Her kan du teste ordkunnskapen og fortsette med morroa!

Krav for å spille:

For å spille er det et krav at du melder deg på Vi i Villas nyhetsbrev. Det krever kun din mailadresse, slik at du kan motta nyhetsbrev. Når du har registrert deg kan du spille så mye du vil.

Spill sudoku
Spill på nett. Foto: Getty Images

Vil du prøve andre gratis spill?

Word!  – Gjett riktig ord på 6 forsøk!
Find ord  – Finn ordene i bokstav-kaoset!
Kryssord  – Test ditt ordforråd og allmennkunnskap!