Smarte produkter – dine medarbeidere i hagen

Noen ganger kan hagearbeid nettopp føles som det, arbeid. Men flere innovative løsninger hjelper og forenkler nettopp hagearbeidet. Se hvordan her.

Smart produkter til hagen

Teknologien har gjort sitt inntog i hagen, og stadig flere innovative løsninger kan være til hjelp med å forenkle hagearbeidet.

– For eksempel kan måling av jordens fuktighet eller konkret informasjon om hva plantene trenger revolusjonere hagen. Med en timer kan du bestemme plantenes vanningstider og dra på ferie uten en eneste bekymring, sier gartner i Plantasjen, Hans Jensen, i en pressemelding. 

Disse løsningene gjør at hagen steller seg selv: 

Smarte vanningssystemer:

  • Vanningssystemer, sensorer og timere som enten er automatisk eller kan styres via telefonen.
  • Dersom du er borte om sommeren, lønner det seg med et automatisk vanningssystem for både gress og planter. Det finnes smarte funksjoner for både blomsterbed og balkongkasser. 
  • Nedsenkbare vannspredere lar robotgressklipperen jobbe i fred. 

Robotgressklipper:

  • Robotgressklipper kan styres og times via telefonen.
  • Få klippet gresset når du er på ferie, eller når du ikke bruker hagen.
  • En robotgressklipper er miljøvennlig og lydløs. Du kan dermed trygt klippe gresset selv på søndager og helligdager uten å forstyrre nabofreden.

Det finnes utallige smarte løsninger til forskjellige hageprodukter som gjør hagearbeidet lettere, og markedet er i konstant utvikling.

Så hvis du går for en smartere hage, så er det bare å nyte sommeren i ro og fred og la medarbeiderne hjelpe deg i hagen.