ANNONSØRINNHOLD

Forleng sommeren

Med riktig markise kan du nyte uterommet selvom ferien er over.

Rullegardin - Norsol

Det er mange som skulle ønske at sommeren varte året rundt, men slik er det ikke i Norge. Men ta ikke sorgene på forskudd! Med riktig markise kan du nemlig forlenge sommeren din. Med riktig solskjerming får du et bedre inneklima hjemme, lavere strømutgifter og mindre slitasje fra solstråler på gulv og møbler. Dessuten er flere av solskjermingsproduktene som finnes på markedet bærekraftig. Vi har tatt en prat med markedssjef Krister Nekstad i Norsol om hva som er viktig å tenke på når man vurderer å investere i solskjerming.

Bilde: Norsol

Tre enkle steg

Derfor gjennomføres prosessen på tre enkle steg – 1. Befaring 2. Produksjon 3. Montering

1. BEFARING: Forhåndsarbeidet må gjøres riktig. Et godt grunnlag sikrer et godt resultat og lang holdbarhet. Behovene er ulike, og vi skreddersyr alltid produktet og finner løsninger for et optimalt resultat sier Krister. For innvendig behov som innsyn og mørklegging kan plisse-, lamell- eller rullegardiner være aktuelt. For utvendig behov tilbyr Norsol screens, markiser, utvendige persienner, levegger og Pergola. – Med zipscreens sikrer du at varmen ikke slipper inn så lett. Den stopper inntil 95% av varmen fra å komme inn – som gjør at du sparer strøm for kjøling på sommeren. – Vi er også veldig stolte over at våre produkter passer til alle fire årstider, og ikke bare om sommeren, sier Krister. Doble plissegardiner er isolerende og veldig effektive i å hindre varmetap om vinteren. Det største varmetapet skjer gjennom vindusflatene, samtidig som vi ønsker store vinduer for å få mye dagslys og utsikt.

2. PRODUKSJON: Siden Norsol sine produkter ikke er ferdiglagde, produseres hvert enkelt produkt i fabrikken på Tingvoll på mål. Dette er en av grunnene til at befaring er så viktig, med rett forarbeid sørger du for et vellykket resultat.

3. MONTERING: Som kunde hos Norsol tilbys du også montering utført på en profesjonell og fagmessig god måte. Med 40 år på markedet er det svært få som kan overgå Norsol sin ekspertise på solskjerming. Familiebedriften ble etablert i 1983, og er en videreføring av Høyang markiser. Før produserte vi kun markiser sier Krister, men har gjennom tiden utvidet produktutvalget. Nå tilbyr vi alt du trenger av innvendig- og utvendig solskjerming.

Bilde: Norsol

Bærekraft og kortreist

Miljø og bærekraft har blitt et stort og viktig tema i nyhetene, og allerede i 2002 ble Norsol godkjent som miljøfyrtårn som den første bedriften både i sin bransje og på Nordmøre. Sertifikatet fornyes også årlig og nettopp slike tiltak gjør at du kan ha god samvittighet over å ha solskjerming fra Norsol hjemme. – Vi har gode forhandlere og samarbeidspartnere over hele Norge, som gjøre det både kortreist og miljøvennlig. Vi har et samarbeid med en aluminiumsproduksjon rett ved vår fabrikk, det gjør at våre zipscreen er verdens reneste med lavest utslipp av CO2 – Kortreist og miljøvennlig i aller beste betydning. Befaringen er gratis og enkel, og slik sørger du for at du får den hjelpen du trenger til å finne solskjerming som passer akkurat ditt behov avslutter Krister.