ANNONSØRINNHOLD

Tips til lett og effektiv hagestell

Fjerning av ugress, trimming av hekken og klipping av plenen trenger ikke være et heldagsprosjekt som tar både energi og mye tid - det kan faktisk gjøres på noen få strakser. Les her og finn ut hvordan du får mer tid i hverdagen til å nyte livet!

Å vedlikeholde oppkjørselen og hagen er ofte et arbeid som er tidkrevende og vanskelig å komme i gang med. Men det finnes en måte å gjøre det til en morsom jobb!

Med riktig hageutstyr kan du fjerne ugress, trimme hekken, klippe plenen og blåse bort løvet på en rask og effektiv måte og samtidig ha tid til å nyte livet i hagen med god samvittighet.

Slik får du den mest effektive hagepleien 

Bruk trådløs og unngå ledninger 

Når du jobber i hagen og vedlikeholder terrassen, brosteinene rundt huset eller oppkjørselen, er det viktig å ha gode arbeidsforhold og kunne jobbe uforstyrret til arbeidet er gjort.

Velger du batteridrevne maskiner unngår du den irriterende ledningen som alltid er i veien, og som ofte ikke når fra stikkontakten til arbeidsområdet. For optimal arbeidseffektivitet er batteri derfor å foretrekke.

Du sparer tid 

Det er morsomt å holde hagen i orden og gi belegningsstein og oppkjørsel en makeover slik at det ser flott og rent ut. Det er langt mer håndterlig å bruke en liten time på å holde det i orden jevnlig enn å gjøre det til et kjedelig prosjekt som tar hele helgen.

Pass på ryggen

Livet er for kort til å slite ut kroppen og overbelaste knærne og ryggen ved å gjøre hardt hagearbeid. Derfor bør du sørge for at arbeidet er behagelig og at du ikke trenger å krype rundt på bakken på knærne for å utføre det. 

Sjekk alltid vekten på produktet du velger, enten du skal skyve, trekke eller bære det, da dette er bevegelser som ofte overbelaster ryggen. 

I tillegg er justerbare produkter også gode når det gjelder å forhindre overbelastning. Sørg derfor for å unngå produkter som tvinger deg til å overbelaste! 

Kärcher sine hageprodukter er ergonomisk i bruk og kan tilpasses både brukeren og arbeidsforholdene.

Tenk på miljøet – og på naboen

Eksosutslippet fra batteriprodukter er lik null, og støy som naboene kan irritere seg over er mye mindre ved valg av batteridrevne produkter. Tenk også på å bruke maskinene på tider av døgnet da man forstyrrer minst. 

Velg maskiner med sanntidsteknologi 

Når du arbeider med batteridrevne maskiner, er den nye sanntidsteknologien relevant. Batteriene har LCD display som viser gjenværende driftstid, ladetid og ladestatus til enhver tid. Driftsstatusen som sanntidsteknologi gir deg, gjør det mulig å planlegge arbeidet og få ordnet det så raskt og mest effektivt som mulig.

Vedlikehold og rengjøring er viktig for folk flest, men det er få som liker selve jobben – det er mer tilfredsheten etterpå når alt er fiks ferdig. 

18V batteriproduktene er designet for rask og effektivt vedlikehold – slik at du får mer tid til å nyte livet i hagen, sier Martine Rieck, som er Markedskoordinator i Kärcher. Trenger du mer kraft eller har stor hage kan vi anbefale maskinene i 36V-serien.  

Se hvor enkelt hagearbeid kan være i videoen her

Videoen viser deg hvordan du kan spare tid i hverdagen og samtidig styrke vedlikeholdet av hagearbeidet på en rask og effektiv måte ved hjelp av Kärchers hageprodukter.

Se utvalget av batterier i Kärchers batteriunivers, samt mange flere batteridrevne produkter fra samme serie.