ANNONSØRINNHOLD

Sluket er det viktigste interiøret på badet til familien Smart

Badet er det første stedet du går om morgenen og det siste du besøker før du legger deg. Her skal du kunne trekke deg tilbake og bare slappe av fra dagens travle hverdag.

I 2021 følger Vi i Villa Familien Smart, som pusser opp 50-tallshuset sitt på en smart måte. Familien består av mor Janne, far Charles og lille Henry.

Nå er familien endelig ferdig med baderommet. Rommet de både har brukt mest tid på å planlegge og som har kostet mest, med det har blitt akkurat som de drømte om, et tidløst og praktisk bad med fokus på detaljene.

– Vi elsker badet vårt! Dette er definitivt det rommet i huset som både har kostet mest og som vi har brukt mest tid på å planlegge, sier Janne.

Er mest fornøyd med sluket

Huset er bygget på femtitallet og familien ønsket innslag fra denne stilperioden, men først og fremst et tidløst og praktisk bad med fokus på detaljene.

– Sluket var det jeg la minst vekt på når jeg begynte planleggingsarbeide, men er vel det jeg er aller meste fornøyd med nå når badet er ferdigstilt. Det er faktisk ikke sånn at sluket må være rundt eller firkantet, eller ligge midt på gulvet, som jeg trodde, sier Janne og ler.

Stilrent designsluk

Janne og familien valgte et stilrent designsluk fra Purus, som er plassert helt inntil veggen og som matcher gulvet og flisene på resten av badet.

Se det flotte resultatet i videoen under:

Purus designsluk er et eksempel på hvordan kreativitet og utvikling kan endre noe vi tar for gitt. Nå har vi fått et sømløst badegulv der sluket går i ett med gulvet og matcher flisene på resten av badet. Utrolig stilrent og delikat, sier hun.

– Sluket er plassert helt inntil veggen og vi slipper å måtte stå på det. I tillegg er teknologien, kvaliteten og funksjonen akkurat like pålitelig som standard gulvsluk, men nyskapende design gir mer plass til å få frem akkurat vår stil. Resultatet ble utrolig stilrent og delikat, samtidig som sikkerheten under gulvet er ivaretatt. Når jeg først ble gjort oppmerksom på Purus fikk sluket en helt annen betydning for resultatet av hva vi ønsket oss. Vi er så fornøyd, avslutter hun.

La deg inspirere av Purus sitt inspirasjonsgalleri.