ANNONSØRINNHOLD

Hils på Familien Smart

I de neste 12 månedene skal vi få lov til å følge den lille familien på tre, når de overtar og flytter inn i sitt nykjøpte hus. Huset trenger et skikkelig løft, hvor alt skal rives for å bygges opp igjen, med smarte løsninger og produkter som vil gjøre hverdagen enklere og morsommere.

Det summer av liv i det lille gule huset rett utenfor Oslo. Henry på 3 år løper rundt med en ball, og pappa Charles synes det er helt ok å sparke fotball inne, mens mamma Janne ler litt oppgitt og synes aktiviteten passer best ute.

I de neste 12 månedene har vi fått lov til å følge den lille familien, når de overtar og flytter inn i sitt nykjøpte hus.

Huset trenger et skikkelig løft, hvor alt skal rives for å bygges opp igjen, med smarte løsninger og produkter som vil gjøre hverdagen enklere og morsommere.

Følg Familien Smart på Instagram her.

Et gult, kult hus fra 50 tallet

Huset bærer preg av at det er fra 50 tallet, med mange små rom og en planløsning som ikke tilfredstiller kravene en småbarnsfamilie i 2021 har.

Charles og Janne ønsker en åpen kjøkken / stueløsning, noe som kan være en god ide hvis man har relativt liten plass og ønsker å utnytte kvadratmetrene maksimalt. Med en åpen løsning blir ikke kjøkkenet kun et produksjonsområde, men en del av boligen og familiens samlingspunkt.

Med nye designløsninger og smarte hvitevarer kan rommene gli smidig over i hverandre. Det er dog mange valg som skal tas. Skal vi gå for tradisjonelt, koselig og varmt, og beholde overskapene eller mer moderne og funksjonelt med underskap og kjøkkenøy, fliser ikke fliser….mange valg skal tas og vi skal få være med på reisen.

Janne og Charles vet at prosessen de nå er på vei inn i vil kreve mye av dem begge, samtidig som de skal være gode rollemodeller og foreldre for lille Henry. De ønsker at det skal være en god prosess som skal føre dem nærmere sammen som en familie, og har derfor begynt i parterapi som et forebyggende tiltak.

Charles kommer opprinnelig fra Australia og har bodd sammen med Janne i Norge i over 8 år. Nå etter at de fikk sønnen Henry følte de begge det var på tide å gjøre alvor av planen om å etablere seg i sitt første hus. Vi har renovert noen leiligheter sammen, men dette er definitivt vårt største prosjekt. Ingen risiko, ingen gevinst sier Charles og ler.

Du kan følge prosjektet ved å følge Familien Smart på Instagram her.

12 måneders test

Akkurat nå er hele prosessen ganske uoversiktlig, men familien har så smått begynt å venne seg til sin nye hektiske virkelighet.

Vi skal ta dere med på valgene og mulighetene som finnes for å leve smartere i hus.

Janne og Charles sitt hus skal bli et moderne, sikkert og fremtidsrettet hjem, et fornuftig hus med gode planløsninger og forskjellige gadget til hjelp i hverdagen.

Vi gleder oss til reisen med den lille familien på tre, og inviterer dere hermed med for å forstå utbytte av smarte løsninger i hjemmet og i hverdagen som vil gjøre livet i hus enklere, billigere og ikke minst mer miljøvennlig.