ANNONSØRINNHOLD

Fem gode grunner til å kjøpe en grovstøvsuger

Selv om du gjerne kan bruke en grovstøvsuger som en alminnelig støvsuger, har en grovstøvsuger mange flere bruksområder. Den kan spesielt brukes på de oppgavene hvor den vanlige støvsugeren din sier stopp. Grovstøvsugeren WD 6 P Premium Renovation fra Kärcher er den ideelle grovstøvsugeren for deg som trenger en ultrakraftig, men energibesparende grovstøvsuger.

Dersom du fortsatt er i tvil på om en grovstøvsuger er noe for deg, bør du lese videre. Her får du nemlig fem gode grunner for hvorfor en grovstøvsuger bør bli din neste investering.

En grovstøvsuger kan suge opp (nesten) alt

Du har helt sikkert opplevd at den alminnelige støvsugeren din ofte kommer til kort, spesielt når den skal suge opp grovere smuss og skitt. Derfor kan det være lurt med en grovstøvsuger. Grovstøvsugeren WD 6 P Premium Renovation er ultrakraftig og laget for å håndtere alt.

Og det gjør den. Det kan Charles fra Familien Smart skrive under på. Han har nemlig brukt den som sin høyre hånd ved oppussingen av det lille, gule huset.

På veien mot å skape et smartere hus, med effektive løsninger fra start til slutt, har WD 6 P Premium Renovation håndtert smusset fra oppussingen, og effektivt sugd opp slipestøv, glass, gipsbiter og sagspon. Det ekstra store munnstykket til grovstøvsugeren er spesielt praktisk ved oppussing da det det gjør det mulig for å suge opp store biter.

«Denne grovstøvsugeren er av skikkelig høy kvalitet, samtidig som den er enkel og intuitiv å bruke. Jeg er glad for at jeg har hatt den under oppussingen. Den har helt sikkert spart meg for mye frustrasjon og rengjøring!” – Charles, pappa i Familien Smart

Huset til Familien Smart har trengt et skikkelig løft, og oppussingsprosjektet har startet med å rive alt ned. Derfor har familien hatt behov for en grovstøvsuger som kan suge opp alt mulig, også metall.

Ved å fjerne støvsugerposen til WD 6 P Premium Renovation, har dette blitt mulig. Holderen er nemlig selv laget av metall, og tåler derfor både glass og grove metallbiter uten å gå i stykker.

Karcher Image
Grovstøvsugeren WD 6 P Premium Renovation i bruk hos Familien Smart. Foto: Kärcher.

Du kan bruke grovstøvsugeren i forskjellige miljøer

Du har kanskje kviet deg mot å ta den vanlige støvsugeren med deg ut i alle mulige miljøer, som for eksempel i kjelleren eller på terrassen.

Dette trenger du ikke å tenke på med WD 6 P Premium Renovation. Denne grovstøvsugeren kan du gjerne ta med deg i alle mulige miljøer, både i og utenfor huset.

WD 6 P Premium Renovation kan suge opp løvet i hagen eller småstein fra garasjen, og den ekstra lange slangen gjør det mulig for deg å støvsuge både i og rundt huset uten å drasse støvsugeren rundt med deg.

WD 6 P Premium Renovation kan også brukes i bilen, og du har mulighet til å kjøpe et ekstra bilsett med spesielle munnstykker som forenkler rengjøringen av bilen.

Grovstøvsugeren er også kompatibel med dine elektroverkttøy. Ved å koble den på dine power-tools sørger du for at støv fra sliping og saging suges direkte inn i støvsugeren, og du slipper at smusset virvler rundt i omgivelsene rundt deg.

Er du midt i oppussingen, sånn som Familien Smart, er dette en praktisk løsning som garantert vil spare deg for irritasjon og ekstra rengjøring.

Grovstøvsugeren kan brukes til å suge opp fuktige materialer

WD 6 P Premium Renovation kan også brukes til å suge opp fuktige materialer, sånn som vann eller andre typer væsker. Fjern støvsugerposen og bruk støvsugeren til å tømme akvariet eller til å suge opp vannet fra vannlekkasjen. WD 6 P Premium Renovation har også en ventil i bunnen hvor du tapper væsken fra.

Grovstøvsugeren kan både blåse og suge

Du kan faktisk snu luftstrømmen på WD 6 P Premium Renovation, og således bruke den til å blåse rent med. Dermed kan grovstøvsugeren din også bli din nye løvblåser.

Les mer om WD 6 P Premium Renovation på www.kaercher.com/no.