ANNONSØRINNHOLD

Derfor er høytrykkspyleren din beste investering

En høyttrykkspyler er et ganske så uvurderlig verktøy når man er boligeier. Den har mange forskjellige bruksområder og er ofte både enkel og morsom å bruke.

Familiebedriften Kärcher lagde den originale høytrykkspyleren for industrinæringen, og derfor var de første høytrykksspylerne både store og veldig tunge.

Kärcher har siden utviklet maskinen og gjort den både mindre og smartere, samtidig som vanntrykket har blitt sterkere og mer energieffektivt.
Dette gjør høytrykkspyleren til et anvendelig og praktisk verktøy for huseiere, og en av de beste investeringene for huset. 

At høytrykkspyleren har blitt smart, er enda en fordel. Det gjør nemlig at du kan styre den elektronisk og koble den opp mot løsningene i ditt smarthus.

Et smarthus refererer til et praktisk oppsett i hjemmet der apparater og enheter kan styres automatisk fra hvor som helst med en internettforbindelse ved hjelp av en mobil eller annen nettverksenhet.

Enheter i et smarthus er sammenkoblet via internett, slik at du kan styre funksjoner som sikkerhetstilgang til hjemmet, temperatur, belysning og rengjøring. 

“Nå som vi bor i hus, er denne høytrykksspyleren helt perfekt. Vi bruker den til alt fra rensing av takrenner til vasking av bilen. At den kan kobles opp mot smart-systemene i smarthuset vårt er selvfølgelig et kjempepluss. Dette er et produkt jeg varmt kan anbefale!” – Charles, pappa i Familien Smart.

Artikelbillede Karcher Bil Idenyt

Kärcher’s K 5 Premium Smart Control Antitvist Flex er en høytrykksspyler som kan kobles på de digitale løsningene i ditt smarthus.

Den kommer med integrert Bluetooth og kan lett kobles til Kärcher Home & Garden-appen, noe som gjør det mulig for deg å få veiledning til optimal rengjøring gjennom appen. Resultatet er en ekstra effektiv rengjøringsopplevelse med skinnende resultater. 

En høytrykksspyler passer til rengjøring av mange forskjellige overflater

En høytrykksspyler brukes primært til rengjøring av forskjellige overflater. Det er viktig å huske at en høytrykksspyler er et kraftfullt redskap, og at avstanden til det du vasker er viktig, så du ikke skader overflatene. Med riktig avstand kan nesten alt vaskes med en høytrykksspyler – bare se på listen over bruksområdene under! 

Overflater

En høytrykksspyler er din beste venn når du skal vaske større overflater utendørs.

Bruk den til å rense husets fasade, terrasse eller entre. Den er et godt og effektivt hjelpemiddel og forenkler den årlige vårrengjøringen.
Kärcher’s K 5 Premium Smart Control Antitvist Flex er en høytrykksspyler som er enda lettere å jobbe med.

Den kommer med en fleksibel slange som er tilpasset nordiske forhold, så du slipper at slangen stivner ved kjølige forhold. Anti-twist koblingen i enden av pistolen gjør at slangen går rundt pistolen, som forhindrer at slangen kveiler seg og sparer deg for et stort irritasjonsmoment. 

Ved å bruke børsten spesielt laget til rengjøring av treverk sørger du for at treverket blir skånsomt behandlet når du vasker det. Børsten kan brukes på terrassen, men også på andre overflater som skifertrappen og carporten. Terassevaskeren til K 5 Premium Smart Control Antitvist Flex har to dyser som går rundt, og dermed sørger for jevn vasking av overflaten.

Familiensmart Karcher Header
Her er Charles fra Familien Smart godt i gang med rengjøring av fasaden til det lille, gule huset. Foto: Kärcher.

Kärcher Home & Garden-appen vil veilede deg om riktig avstand og strålestyke, så du med fordel behandler treverket riktig. 

Dersom overflatene dine er skikkelig møkkete eller dersom du har hardtsittende smuss kan du på K 5 Premium Smart Control Antitvist Flex aktivere et boost-modus. Dette moduset gir skikkelig wow-effekt, øker rengjøringseffektiviteten og sparer deg for tid. 

Belegningsstein, heller og hagemur

En ting er sikkert: når du vasker med en høytrykksspyler vil du garantert bli overrasket over hvor rent det blir, uansett hva du vasker. Du vil kunne se resultatet med en eneste gang, og det er lite som er like oppmuntrende som umiddelbare resultater – spesielt når vi snakker om rengjøring.

Du kan bruke Kärcher’s K 5 Premium Smart Control Antitvist Flex til å rense hellene dine, og effektivt få de til å se helt nye ut igjen. 

Dersom du har nylagt belegningsstein som pryder eiendommen din kan du med fordel bruke en høytrykksspyler som et vedlikeholdsredskap.
Fjern alt fra oljesøl til skjemmende mosevekst med K 5 Premium Smart Control Antitvist Flex.

Den kan brukes til å skyve bort sand, rusk og småstein som har samlet seg på belegningssteinen etter vinteren. 

Dersom du er usikker på hvor sterk stråle du skal bruke, kan Kärcher Home & Garden-appen veilede deg gjennom rengjøringen.

Du kan også bruke LCD-displayet på høytrykksspyleren til å sjekke hvilket trykknivå som er innstilt. Dette gjør det enklere for deg å sørge for at rengjøringen er både skånsom og effektiv.  

Bil, båt og andre kjøretøy 

Med en høytrykksspyler får du et fleksibelt verktøy som kan brukes på bilen, båten og andre kjøretøy. Direkte berøring fungerer som oftest best ved vask av kjøretøy, og K 5 Premium Smart Control Antitvist Flex har en roterende vaskenbørste med mikrofiber som vasker overflatene skånsomt.

Ved å bruke en lavere strålestyrke, kan du med fordel også vaske sykkelen med høytrykk. 

Skumdysen fordeler såpen jevnt over overflaten og øker nytten av å vaske med høytrykk betraktelig. Det mindre strålerøret kan roteres 180 grader og i alle vinkler, og er derfor et perfekt redskap for å komme til på hjulbuer og på undersiden av bilen. 

Ved å vaske kjøretøyet med høytrykk sørger du for at vaskejobben er både grundig og skånsom, og resultatet tidseffektivt og skinnende rent.

Drivhus og vinduer

Hvis du trenger å rengjøre drivhuset eller vinduene for en ny sesong, kan du bruke høytrykksspyleren til å få skinnende overflater.

Med teleskoplansen og settet for fasade -og vindusvask kommer du til i høyden og får vasket skånsom og grundig med berøring. Til fasaden kan du med fordel bruke en kost og til vinduene en mikrofiberoverflate. Du kan også justere strålen så høytrykksspyleren raskt kan fjerne all slags smuss. 

Det er energieffektivt å vaske med høytrykk

De fleste av oss er opptatte av energibesparelse når vi tenker på utstyr til huset. K 5 Premium Smart Control Antitvist Flex er vannbesparende i forhold til bruk med hageslange.

Spyleren bygger nemlig opp trykket og bruker mindre vann til samme rengjøringsoppgave. I tillegg blir motoren vannavkjølt, som forlenger varigheten av motoren og reduserer energiforbruket. 

Kärcher’s K 5 Premium Smart Control Antitvist Flex høytrykkspyler er mer miljøvennlig enn hageslangen. Den bruker nemlig mye mindre vann.

Du får en wow-opplevelse!

Med høytrykksspyleren K 5 Premium Smart Control Antitvist Flex får du et fleksibelt verktøy med mange muligheter og bruksområder. I tillegg gir den deg en skikkelig wow-følelse. Det vil du garantert sette pris på når du vasker med den. 

Les mer om  K 5 Premium Smart Control Antitvist Flex på www.kaercher.com/no