Denne smartdusjen varmer opp vannet for deg

Blir denne smartdusjen en realitet kan du styre den med mobilen eller stemmen.

Flere og flere tar i bruk smartprodukter som gjør det mulig å styre for eksempel belysningen med stemmen når du er hjemme eller via mobilen hvis du er bortreist. 

Og nå er det altså dusjen sin tur. Selskapet Livin mener nemlig at de har laget den ultimate smartdusjen.

Styres via mobilen eller stemmestyring

Livin er en smartdusj som kan styres med mobilen eller stemmestyring. Du kan for eksempel si “prepare my shower” til Amazon Alexa eller Google Home, så vil dusjen varme opp vannet til ønsket temperatur.

Når dusjvannet har oppnådd ønsket temperatur vil den gi deg beskjed, og du kan stige inn i dusjen. 

Produsenten skriver på kickstarter.com at smartdusjen er vannsparende ved at den kutter vannet når ønsket dusjtemperatur er oppnådd.

I tillegg kommer dusjen med forskjellige dusjprogrammer som er tilpasset ulike tider på døgnet. Blant annet et program som skal få trøtte brukere til å våkne opp raskere ved at vannet blir gradvis kaldere.

Vannet startes ved å trykke på en flerfunksjonsknapp. I ettertid kan du også få statistikk via en app om vanntemperatur, vannforbruk og hvor lenge du har dusjet.

Hør på musikk i dusjen

Av andre smarte funksjoner lover Livin å støtte strømmetjenester som Spotify og Apple Music, men det er verdt å merke seg at den ikke har integrert høyttaler.

Prisen for smartdusjen Livin starter på $299 kr, og hvis alt går etter planen så skal den lanseres til høsten.

Kilde: Kickstarter.com