SmartHome

Hva er et SmartHome / Smarthus?

Nordmenns bolig skal være smart. Et smarthome eller smarthus for å være nøyaktig. Men hva handler det om? Et smarthus er en oppdatering på måten du bruker elektronikk i hjemmet. Det er også en oppgradering av hjemmeovervåking og sikkerhet.

Les mer

Intelligent belysning

Med intelligent belysning får ordet Samrthus en helt ny betydning. Selv Ikea har lansert budsjettvennlig og trådløs belysning som kan justeres med telefonen – og snart vil det også være et alternativ å kontrollere lyset i hjemmet med din egen stemme. Inntil da er det mulig å kontrollere både lys og gardiner ved hjelp av smarttelefonen eller en medfølgende fjernkontroll.

Et Smarthus/SmartHome gir bedre sikkerhet

Når hjemmet ditt er fylt med gadgets, er det langt lettere å skape bedre tyverisikring. For eksempel har det blitt veldig enkelt å sette opp webkameraer og overvåkingskameraer der du føler at hjemmet ditt er mest utsatt. På den måten kan du følge med på hva som skjer hjemme, for eksempel hvis du er på ferie eller hvis du bare er alene hjemme.

En ny smart fjernkontroll

Det kan også være at du gradvis har blitt ganske sliten av å ha mange forskjellige fjernkontroller liggende ved salongbordet. Men nå trenger du bare en enkelt fjernkontroll for å bruke TV -en, musikksystemet og alle de andre digitale og elektroniske enhetene du har i hjemmet ditt.

Fem gode grunner til å kjøpe en grovstøvsuger
ANNONSØRINNHOLD

Fem gode grunner til å kjøpe en grovstøvsuger

Selv om du gjerne kan bruke en grovstøvsuger som en alminnelig støvsuger, har en grovstøvsuger mange flere bruksområder. Den kan spesielt brukes på de oppgavene hvor den vanlige støvsugeren din sier stopp. Grovstøvsugeren WD 6 P Premium Renovation fra Kärcher er den ideelle grovstøvsugeren for deg som trenger en ultrakraftig, men energibesparende grovstøvsuger.

Forleng sommeren
ANNONSØRINNHOLD
Rullegardin - Norsol

Forleng sommeren

Med riktig markise kan du nyte uterommet selvom ferien er over.

Svindel: Vær på vakt når du selger ting på nettet
Ny nettsvindel du skal være oppmerksom på

Svindel: Vær på vakt når du selger ting på nettet

Bruker du hjemmesider som Finn og Facebook Marketplace, bør du akkurat nå være spesielt oppmerksom på en bestemt svindeltype. Som alltid er hensikten å svindle deg for penger.

Smarte produkter – dine medarbeidere i hagen
Smart produkter til hagen

Smarte produkter – dine medarbeidere i hagen

Noen ganger kan hagearbeid nettopp føles som det, arbeid. Men flere innovative løsninger hjelper og forenkler nettopp hagearbeidet. Se hvordan her.

Slik kan du enkelt lage et sjarmerende uterom med smart belysning

Slik kan du enkelt lage et sjarmerende uterom med smart belysning

Trenden med å gjøre uterommene til en integrert del av hjemmet fortsetter å øke. Hagen og verandaen utnyttes mer og mer, og det er faktisk den smarte belysningen som gjør rommene mer funksjonelle og samtidig hyggelige!

Tips til lett og effektiv hagestell
ANNONSØRINNHOLD

Tips til lett og effektiv hagestell

Fjerning av ugress, trimming av hekken og klipping av plenen trenger ikke være et heldagsprosjekt som tar både energi og mye tid - det kan faktisk gjøres på noen få strakser. Les her og finn ut hvordan du får mer tid i hverdagen til å nyte livet!