annonse: denne villatipssiden presenteres av en vi i villa-partner. sp

Du er selv ansvarlig for at det elektriske anlegget i boligen din er i forsvarlig stand.

Men selv om du har ansvaret, er det antagelig ikke så enkelt for deg å vite hva som kreves. Mange har dessverre opplevd at forsikringsutbetalingen etter en brann har blitt avkortet fordi årsaken var feil i det elektriske anlegget.

Den beste og enkleste måten å få oversikt over om din bolig er i forsvarlig stand er å få en elektriker fra Norgeseliten til å utføre en El-sjekk. Når du bestiller den blir du enig med elektrikeren når han skal komme hjem til deg for å besiktige din bolig. Han vil da gjennomgå anlegget og notere alle feil og mangler. Disse fylles inn i en tilstandsrapport og graderes etter hvilken risiko de utgjør. Sammen med elektrikeren kan du nå planlegge nødvendige utbedringer. Slik som du blir tatt hånd om av din fastlege, kan nå elektrikeren fra Norgeseliten ta hånd om ditt elektriske anlegg.

Fast avtale med en Norgeseliten elektriker.

En fast avtale med en elektriker fra Norgeseliten starter med at du får utført en El-sjekk hjemme. Alt det elektriske i boligen din blir gjennomgått. Eventuelle feil og mangler beskrives i en tilstandsrapport, gradert etter hvor graverende de er. De feil som er direkte farlige, enten med tanke på brann eller berøring, blir merket med rødt. De må utbedres med det samme.

Tilstander i det elektriske anlegget som over tid vil utvikle seg til å bli farlige blir merket med gult. Det er viktig at det legges en konkret plan for utbedring av disse feilene, slik at brann eller fare ved berøring unngås.

Sammen med elektrikeren fra Norgeseliten kan du altså planlegge utbedring av ditt elektriske anlegg. Du er kjent med tilstanden til ditt elektriske anlegget og kan være trygg på at du ikke utsetter deg eller din familie for unødvendig fare.

Elektrikeren vil også gi deg tips og råd om blant annet strømsparing, om hvordan du best sikrer boligen og om forbedringer som gir deg en enklere og bedre hverdag.

Med fast avtale med Norgeseliten får du en elektriker som både kjenner boligen din og tar vare på nødvendig dokumentasjon av utbedringer. Enklere og tryggere blir det ikke!

El-sjekk testen

Vi vet at det kan være vanskelig å vite hva som er forsvarlig stand for ditt elektriske anlegg. Derfor har vi utviklet en test som enkelt gir deg svar på hvordan tilstanden er. Testen består av enkle spørsmål, og svaret du får forteller deg om du bør ta kontakt med en elektriker fra Norgeseliten.

Ta en El-sjekk test i dag, husk at Norge er det landet i verden som har flest boligbranner, og hvor flest mennesker omkommer av skadene. Alt for ofte viser det seg at brannen startet på grunn av feil i det elektriske anlegget.

Enklere blir det ikke- ta testen i dag!