ANNONSØRINNHOLD

Slik reduserte Ketil strømregningen med 40%

Med den bærekraftige utviklingen samfunnet har hatt, får stadig flere huseiere øynene opp for fordelene med solenergi.

Med solcellepaneler fra Otovo kan du produsere ren og billig energi i minst 25 år, uten å løfte en finger. Det har Ketil Øyesvold Melhus fra Halden erfart.

– Hele prosessen har vært utrolig enkel, fra start til slutt. Som kunde har jeg lagt ned usedvanlig lite arbeid. I tillegg synes jeg det er gøy med solenergi, men det er nok fordi jeg er over gjennomsnittet interessert i teknologi og tekniske duppeditter. Det var definitivt en stor del av motivasjonen min for å få solcellepaneler på huset. Også ville jeg selvfølgelig redusere strømforbruket, forteller Ketil.

Tok grep om det skyhøye energiforbruket

Ketil bor med kona og stesønnen i en solrik enebolig på en romslig tomt med utsikt over fjorden. Etter flere år med skrekkelig høye strømregninger og skyhøyt energiforbruk, tok Ketil grep. – Jeg jobbet aktivt med å redusere det totale forbruket. Jeg kastet ut oljefyren, og installerte luft og vann-varmepumpe. Det gav utslag, og forbruket mitt ble redusert. Men jeg var interessert i å knipe ytterligere på strømforbruket og regningene. Derfor bestemte jeg meg for å investere i solceller.

Ketil har redusert strømforbruket og strømregningene med solcellepaneler fra Otovo på taket.

– Jeg gikk igang og sjekket ulike leverandører på nett, for å finne ut av hvilken leverandør som hadde den beste kundetilfredsheten. Når jeg så de positive tilbakemeldingene Otovo hadde fått, ble valget en no-brainer. Og siden har alt bare gått på skinner.

Opptatt av å alltid gi kundene det beste tilbudet

Otovo er nordens største aktør for salg av solcellepaneler på nett. Med over 4000 leverte solcelleanlegg, benytter Otovo kun solcellepaneler av høyeste kvalitet og kvalitetssikrede installatører. I tillegg til kvalitet, er pris en viktig faktor for Otovo:

– Vår unike plattform sammenligner priser fra lokale installatører i området til kunden. Slik sikrer vi at kundene våre alltid får det beste tilbudet fra oss, sier Gina Nygard, Skandinaviasjef i Otovo. – Plattformen vår samler inn all tilgjengelig informasjon om boliger i Norge. I tillegg samarbeider vi med lokale solcellebedrifter i hele Norge. Slik kan vi gi et nøyaktig estimat på antall paneler, pris og forventet produksjonsmengde. Det er også derfor vi tør å tilby prisgaranti på anleggene våre. Vi er ikke redde for å ta det overordnede ansvaret for deg som kunde, uten skjulte kostnader. Det skal være trygt, smart og enkelt å være kunde hos Otovo, avslutter hun.

Solcellepanelene fra Otovo tilpasses ditt tak for best utseende og ytelse

En gjennomgående god opplevelse

– Sensommeren 2019 sendte jeg inn en forespørsel hos Otovo og fikk raskt en detaljert kjøreplan tilbake, forteller Melhus. – Allerede fra begynnelsen ble veldig imponert over at Otovo. Å få solcellepaneler på taket er en omfattende installasjon med mange aktører. Det var utrolig deilig at jeg ikke måtte gjøre noe. Jeg fikk bare beskjed om når installatørene kom, og om kjøreplanen passet meg. Knapt en måned senere hadde jeg solcellepanelene på taket. Og etter at jeg fikk panelene på taket, har det virkelig trøkka godt. Jeg hadde nokså høye forventinger til Otovo etter å ha lest de gode kundeanmeldelsene, og må si at jeg er imponert. Hele opplevelsen min har bare vært utrolig positiv og Otovo har innfridd alle forventningene mine. I tillegg til at huset nå kjører på solenergi, bruker jeg også overskuddsstrømmen til å varme varmtvannet og lade elbilen. Det er ekstra stas!

Solenergi gjort enkelt – fra start til slutt

Otovo regner på solpotensialet ditt, hva det vil koste og hvor mye du kan spare. Deretter får du et tilpasset tilbud for best utseende og ytelse. Otovo ordner med alt, både før under og etter installasjonen. Du kan enkelt følge prosessen på otovo.no, eller på Otovo-appen. Når alt er på plass vil du produsere ren og billig energi i minst 25 år. Du får til og med betalt for strømmen du ikke bruker selv. Velkommen til fremtiden!

Sjekk mulighetene du har med solenergi fra Otovo. Bare skriv inn adressen din her: