ANNONSØRINNHOLD

Slik klarer du deg med én TV-avtale for hytta, hjemmet og mobilen

Ta med deg kanalene dine hvor enn du er.

Det er lenge siden godstolen var det eneste passende stedet for å sluke TV-serier, følge sportssendinger eller for å se Gullrekka på fredagskvelden. I 2020 er hver eneste skjerm i prinsippet en TV, så lenge du på et eller annet tidspunkt er eller har vært koblet til internett.

Utfordringen for mange er at de blir bedt om å signere mer enn én TV-avtale for å få levende bilder og underholdning til hytta, i leiligheten eller huset.

Ett abonnement for alt

I tillegg kreves det av og til en egen bredbånd-avtale for å få riktig dekoder og app. Dessuten kan det være ødeleggende for husfreden dersom TV-tilbudet ikke er tilgjengelige i flere rom – for eksempel hvis det er flere store og små i familien.

Løsningen på alt dette kan være ganske så enkel: Et abonnement fra Viasat Parabol, som også inkluderer kostnadsfri tilgang til Viaplay på alle mulige skjermer.

Viasat Parabol: Se TV-pakkene

Parabol på hytta, Viaplay i leiligheten

Mer om kritikerroste Viaplay senere. Først må du vite at med Viasat får du alle kanalpakkene dine tilgjengelig for inntil fire TV-er, hvor hytta kan være en av disse.

På den måten har du alltid favorittkanalene på en TV-skjerm, enten det er hverdag eller helg. Merk deg at kvaliteten på lyd og bilde fra parabol er overlegen og perfekt for 4K-TV-er, fordi signalene kommer rett fra satellittkilden og ikke vannes ut på veien til deg.

  Viaplay har et rikt utvalg av film og serier. RIKT UTVALG: Viaplay byr på både sport, filmer og TV-serier – for barn og voksne.

Så over til Viaplay, Viasats strømmetjeneste! Viaplay-appen har Norges aller mest fornøyde strømmekunder, ifølge EPSI Norge. Undersøkelsen viser at 75,7 prosent av Viaplays kunder er «er spesielt fornøyd med innholdstilbud og prisen», i konkurranse med både norske og internasjonale tjenester.

Vant strømmekåring

Viaplay vant kåringen for andre år på rad, og har ambisjoner om å være best på nordisk innhold – film, serier, sport og barneinnhold.

Er du en Viasat Parabol-kunde får du en ekstra gunstig Viaplay-fordel – og den er perfekt for deg som bare ønsker én TV-avtale.

Kundetilfredshet-ViasatKilde: EPSI

For det første får du tilgang til Viaplay uten ekstra kostnad.

For det andre: Når du logger inn i Viaplay-appen som Viasat Parabol-kunde får du nemlig opp de fleste TV-kanaler du abonnerer på, ikke bare grunnpakken eller gratiskanaler. Slik kan du se fotball eller film på flere skjermer.

– Du har med deg kanalpakken din hvor enn du er i Europa. Du kan sitte i leiligheten din på Menorca og følge med på «Skal vi danse» via appen din, fordi du har Viasat på hytte eller hjemme, sier marketing manager i Viasat Norge, Endre Martinsen.

La oss si at flere i huset liker UEFA Champions League-fotball. Dette er ikke noe problem da det er tilgjengelig både via dekoder og app, for minst tre ulike skjermer – enten hjemme eller borte. 

– Den tilgjengeligheten og fleksibiliteten får du ikke på alle andre strømmetjenester.

Se på via Xbox og Apple TV

Per i dag finnes Viaplay-appen på de aller fleste nye TV-er og spillkonsoller – pluss tradisjonelle Apple TV og Chromecast. Slik sett finnes det knapt en skjerm som ikke kan streame Viaplay (husk at det er mulig å streame på to enheter på samme tid, på toppen av dekoderbruk).

Som Viaplay-bruker har du muligheten til å laste ned utvalgt innhold, slik at du også kan gjøre buss-, tog- eller flyturer kortere og morsommere, ved hjelp av god underholdning for hele familien.

Det ble nylig kjent at Viasat-eier Nent overtar Premier League-rettighetene fra 2022, men allerede nå vises blant annet Champions League, Bundesliga og flere håndballmesterskap på Viasat og Viaplay. På toppen av det ble det kjent i fjor at Viasat og Viaplay er stedet for langrenn, ski og hopp de neste fem årene. Og da er ikke skøyter, ishockey, Formel 1, golf eller NFL engang nevnt.

Stor dramasuksess

Også når det gjelder klassisk TV-innhold er det aller meste tilgjengelig via appen. Glem for eksempel ikke «Wisting», Viaplays største dramasuksess noensinne.

– Viaplay har to områder som definerer oss: Innhold og brukeropplevelse. Vi skal investere i de beste prosjektene samtidig som vi skal være framoverlente og kreative teknologisk, sa head of Viaplay i Norge, Børge Nielsen, etter EPSI-kåringen.

Også i tester hos DinsideOnline.no og Tek.no kommer Viaplay meget godt ut når strømmetjenester sammenliknes. Noen undrer seg kanskje om det er vanskelig å få Viasat Parabol til å fungere, hvis man ikke er spesielt teknisk.

Fri installasjon

Det er heller ikke slik at du hos Viasat Parabol får en «stor tallerken» som dominerer huset eller hytta.

– Vi kan hjelpe til, det er fri installasjon. Hvis du installerer selv får du seks måneder gratis, installerer vi for deg får du tre måneder gratis, sier Martinsen.

Viasat Parabol: Se TV-pakkene