12 fantastiske spahotell i Skandinavia

Ro i sjelen og velvære? Vi har samlet våre beste tips til spa i Norge, Sverige og Danmark som du bør besøke.

Det er noe helt unikt å dra på spa, eller et spahotell. Det å få slappet helt av, i ro og fred, i skjønne omgivelser, er noe vi alle trenger en gang i mellom. Vi har samlet en liste over noen av de beste spahotellene i Skandinavia som du bør besøke enten med venninnene, kjæresten, familien eller kanskje helt alene!

Hotellene er i tilfeldig rekkefølge.

Land:

·      Norge

·      Sverige

·      Danmark

Spa i Norge:

1. Farris bad

Farris Bad kan skilte med Nordens største spa-avdeling på over 2500 m2, og som det eneste spahotellet i Skandinavia har de etablert spaet på en ekte, mineralholdig kilde. Fra 55 meters dyp, strømmer friskt kildevann opp i spaavdelingens kildevannsgrotte. Hotellet ligger idyllisk, i larvik, med utsikt over kysten. Hotellet fokuserer på ren velvære, og du kan derfor fristes med lokale råvarer og dagsfersk sjømat på menyen. Ut over det skal du heller ikke kimse av behandlingsmenyen, som består av alt fra algebehandlinger, luksus skrubber eller en rekke duo behandlinger, perfekt for par.

View this post on Instagram

H E L G ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

A post shared by farrisbad.no (@farrisbad) on Sep 28, 2018 at 9:00am PDT

2. Quality Spa & Resort Norefjell

Bare 2 timer fra Oslo kan du kombinere både ski og spa. Quality Spa på Norefjell er kjent for sitt fokus på det nordiske, som gran, furu og fjellvann, og har vunnet flere priser og fått mange utmerkelser. Også behandlingene er inspirert av den nordiske naturen, så her får du spa-elementer som event-dusj, fotbad, forskjellige badstuer og boblebad. På innsiden av de store glassvinduene, kan du nyte spa tilværelsene, mens du skuer ut på snøen i bakken. Spa avdelingen er romslig, og har en stor utendørs terrasse med oppvarmet boblebad. På en skyfri dag kan du se helt til Gaustatoppen!

Les også: 7 ting du bør tenke på før du skaffer deg et utendørs boblebad

3. Hotel Union Geiranger

Kanskje Norges mest spektakulære spahotell utsikt. Hotel Union geiranger kan skryte på seg en spa avdeling (union spa) med både innendørs-og utendørsbasseng, badstue og boblebad med utsikt over Geirangerfjorden. Dette er perfekt for deg som gjerne vil oppleve Vestlandets fantastiske fjell og fjorder, og samtidig nyte en utrolig spa-opplevelse. Kos deg med en spa-frokost servert i peisestua under et pledd. Det er også åpent for barn, som har tilgang til eget område med leker og sklier. Hotellet kan ordne barnepass, dersom du vil ha tid alene.