Derfor bør du alltid la pakkene bli utenfor

Det er alltid en hyggelig når pakken du har ventet på endelig kommer. Men det kan være lurt å la pakkene stå ute. Les hvorfor her.

La pakkene bli utenfor det kan være skjeggkre i

Du har garantert hørt om skjeggkre. Kreet de fleste boligeiere frykter å få i hus, og som har terrorisert mange norske hjem. Dessverre er det ikke alltid like enkelt å si hvorfor de plutselig har dukket opp hjemme.

Men en undersøgelse viser at et godt forebyggende tips er å pakke opp nye ting og pakker utenfor boligen, og kvitte seg med emballasjen før du tar det med inn.

Trives i papp

Skjeggkre lever i og av blant annet papp. Det skjeggete kreet er nesten altetende, men har en spesiell preferanse for papp, papir og kartong – akkurat den emballasjen de fleste pakker leveres i.

I tillegg liker de trange gjemmesteder og oppholder seg derfor gjerne i pappesker, byggematerialer og lignende.

Derfor rådes til å pakke opp pakker utenfor og ikke ta det med inn i boligen. Kvitt deg med emballasje umiddelbart. Slik kan du potensielt unngå å få skjeggkre med inn.

Husk å være grundig med rengjøring

Så lenge det er mat som skjeggkreet kan spise, blir de i boligen. Et godt råd er derfor å sørge for å støvsuge regelmessig og grundig – også i skap og skuffer.