ANNONSØRINNHOLD

Sikre deg drømmeboligen før du selger din nåværende bolig med mellomfinansiering

Har du nettopp funnet drømmeboligen, og vil kjøpe den før du selger den gamle? Søk mellomfinansiering hos opptil 10 banker samtidig via vår samarbeidspartner Zen Finans nedenfor. Les også mer om mellomfinansiering for å finne ut om dette er en god løsning for din økonomiske situasjon, og hvis ja, hvordan sikre den beste avtalen.

Når er mellomfinansiering lurt, og når er det ikke lurt?

Mellomfinansiering er et godt alternativ når du skal skaffe deg ny bolig, men ikke har nok egenkapital til å ta opp et ekstra lån. Det vil også være aktuelt når man går over gjeldsgrad og ikke tjener nok for å normalt kunne få innvilget to separate lån. Slik trenger du ikke å vente til du har fått solgt boligen du bor i nå.

Denne løsningen passer for deg som vet omtrent hvor mye du vil få for din eksisterende bolig når du selger den, og hvor lang tid prosessen vil ta.

Søk om mellomfinansiering nå – helt gratis og uforpliktende

Hvis du derimot er usikker på disse to tingene, vil det være en viss risiko ved å påta deg mellomfinansiering.

Grunnen til dette er at renten vanligvis er høyere på denne lånetypen, noe som gjør at du ideelt sett vil få solgt boligen og bli kvitt mellomfinansieringslånet innen 6-12 måneder. Hvis ikke kan det fort bli vanskelig å betjene begge lånene samtidig.

Slik får du den beste løsningen

Når du er på utkikk etter mellomfinansiering lån kan det være mye å tenke på. Vi har derfor gjort det enklere å søke om mellomfinansiering:

  1. Send inn 1 søknad hos Zen Finans og sjekk mulighetene til opptil 10 banker.
  2. Zen Finans innhenter tilbud fra de ulike bankene for å se hvor du kan få lavest rente.
  3. Signer avtalen med banken som gir den beste renten, eller takk nei til ev. Tilbud. Alle tilbud er nemlig helt uforpliktende og tjenesten er gratis å bruke.

Renteeksempel: effektiv rente 6,58% 2mill o/25 år Kostnad 2 009 071 Tot 4 009 071

Ofte stilte spørsmål om mellomfinansiering

Her finner du enkle svar til noen av spørsmålene som oftest blir stilt når det kommer til mellomfinansiering.

Hva er mellomfinansiering?

Mellomfinansiering er en løsning som gjør det mulig å kjøpe en ny bolig før du har fått solgt den gamle. Slik får du finansieringen du trenger til å være med på budrunder og sikre drømmeboligen.

Hvordan fungerer mellomfinansiering?

Med mellomfinansiering eier du praktisk talt to boliger samtidig, frem til du har solgt den du eier i dag. Dette er mulig ved at banken gir deg lånet du trenger for å kjøpe den nye boligen.

Prosessen fungerer slik at du søker om mellomfinansieringslån når du ser en bolig du vil flytte til. Når du får godkjent lånet, bruker du dette til å finansiere boligen. Deretter selger du din nåværende bolig, noe som gjør at du ideelt sett får mellomfinansieringslånet slettet. Til slutt har du kun ett vanlig boliglån.

Finnes det en risiko ved denne lånetypen?

Det finnes derimot en viss risiko ved å ta opp mellomfinansieringslån. Hvis du ikke vet hva du vil få solgt din eksisterende bolig for, eller når du vil få solgt den, kan det hende at du ikke får nedbetalt mellomfinansieringslånet så raskt som det er anbefalt. Dette vil du helst unngå, da det som regel er noe høyere rente for denne lånetypen enn for vanlige boliglån.

Når må lånet være nedbetalt?

Nedbetalingsperioden for mellomfinansieringslån er vanligvis på rundt 6-12 måneder. I løpet av denne tiden forventes det at du selger den gamle boligen og kvitter deg med lånet.

Så, er du klar for å komme i gang? Få gratis og uforpliktende hjelp fra Zen Finans, og søk om mellomfinansiering nå.