ANNONSØRINNHOLD

Derfor bør du velge elektronisk dørlås

Stadig flere oppdager fordelene med en elektronisk dørlås: Nøkkelfri hverdag, slippe inn håndverkere, enklere for de yngste. Møt en familie som ikke angrer på oppgraderingen.

Den nøkkelfrie hverdagen er hva de fleste er på jakt etter når de vurderer å gå fra en vanlig mekanisk lås til elektronisk dørlås i boligen. Hva er vel enklere enn å taste en kode for å låse opp?

Yale Doorman er den eneste FG-godkjente varianten på det norske markedet. Som eier kan du tildele opp til 10 brukere hver sin personlige kode. Selv har du masterkoden og dermed kontroll på hvem som skal ha tilgang til hjemmet ditt.

Her får du svar på detaljerte spørsmål om elektronisk dørlås av typen Yale Doorman.

Lås opp med mobilen

Et velkjent syn er skolebarn som kommer alene hjem til tomt hus – med nøkkel rundt halsen.

Nå kan de få sin egen kode og slipper å holde styr på nøkkelen. Hvis minstejenta sender deg en melding om glemt kode, kan du fjernstyre den elektroniske dørlåsen fra en egen app på smarttelefonen – og låse opp døren uansett hvor du befinner deg.

Du behøver ikke være hjemme for å slippe inn en håndverker. Han eller hun behøver heller ikke betros med en kopi av husnøkkelen. Du utsteder en midlertidig kode som ikke vil fungere når jobben er gjort.

Hva når besteforeldre må trå til og få minstegutten hjem fra barnehagen på kort varsel? Har de ikke nøkkel til huset, er det en utfordring. Med en elektronisk dørlås får de tildelt en kode og låser seg inn.

Fordelene er utallige. For eksempel kan boligalarmen integreres, slik at den aktiveres når døren låses.

Nysgjerrig på å installere den elektroniske dørlåsen selv? Sjekk denne videoserien!

Kode = kontroll på sikkerheten

Sikkerheten blir rett og slett på et helt annet nivå med en elektronisk dørlås sammenliknet med en ordinær mekanisk lås. De fleste beholder den gamle dørlåsen når de kjøper en brukt bolig. En ordinær husnøkkel kan enkelt kopieres, så hvor mange nøkler er på avveie hos tidligere eiere, naboer, venner og håndverkere? Og har du egentlig kontroll på nøklene som er i bruk i dag?

Betjening av dørlåsen med en kode, gjerne kombinert med en elektronisk brikke, gir varig kontroll med sikkerheten i eget hjem. En kode kommer ikke på avveie. Skulle et av barna dele sin kode med en kamerat, er det fort gjort å slette den fra systemet og legge inn en ny. Og forklare poden at koden ikke skal deles med noen andre!

Hvor er det smart å kjøpe en slik lås? Det kan du lese mer om her.
 

 

Emily, Oliver og mamma Irene fortelle om en enklere hverdag med elektronisk dørlås fra Yale Doorman.

 

Løsning for familien

I Østfold har Rygge-familien Slettum Fredriksen gjort nettopp slike erfaringer. Tidligere hadde de en tradisjonell mekanisk dørlås med nøkkel, men nå har de hatt elektronisk dørlås en stund. Sønnen i huset, Oliver (12) husker godt den gang de hadde tradisjonell lås. En gang glemte han nøkkelen på skolen.

— Jeg måtte ringe mamma. Det var på sommeren, så jeg frøs ikke, men jeg kom meg ikke inn, da.

— Vi fikk låsen da Oliver skulle begynne å gå alene hjem fra skolen i tredje klasse, sier mamma Irene Slettum.

— Med den nye låsen kunne vi se på en app på telefonene våre når han kom hjem. Da slapp vi at han kom til låst dør og hadde rotet bort nøkkelen. Og vi kunne enkelt se om Oliver hadde låst døren når han gikk til skolen, sier Irene.

Kan en elektronisk dørlås gjøre din hverdag enklere? Ta testen!

Kamp om å taste koden til dørlåsen

Hun forteller at den elektroniske dørlåsen har blitt en suksess også på andre måter.

— Barna elsker den. Det er alltid en kamp om å komme først til døra og få taste sin kode først, sier Slettum

Emily (7) kan ikke huske tilbake til den gangen familien hadde vanlig nøkkel.

— Jeg har aldri glemt noen nøkkel, bortsett fra bilnøkkelen en gang. Men da hadde jeg ikke egentlig glemt den, for den lå i jakkelomma mi!

Finn en Yale Doorman-forhandler der du bor.

 

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel fra Kontent for TrioVing/Yale Norge.

Pinterest Instagram Print