Mye nytt fra LG

LG har lansert en mengde nye, spennende produkter.

LCD-tv med innebygd DVD (LG LG4000)
TV-en, som har en innebygd DVD-spiller i siden men likevel ikke er mer enn 8 cm dyp. Den har et tynt kabinett uten synlige høytalere, noe som gir serien en minimalistisk og eksklusiv design.

bildetekst

DVD-spilleren er diskret plassert på den ene siden av TV-en, men til tross for dette er LG4000 bare 8 cm tynn.

Menyen på TV-en er ikonbasert, slik at brukeren enkelt kan navigere og lett få oversikten. TV-en er fullt utstyrt med blant annet 3 HDMI, hvorav én er lett tilgjengelig på siden for enkel til­kopling av spillekonsoller, digitale kameraer etc.

LG4000-serien finnes i 26- og 32-tommers størrelser og vil være i butikken i september.

Svevende DVD-spiller

bildetekstDet er planlagt å lansere DVS450H i oktober 2008

LG Electronics lanserer nå sin nye DVD spiller som kan koples til en ekstern harddisk, DVS450H. Den nye spilleren med en minimalistisk svevende design passer i ethvert designinteressert hjem. Uten synlig støtte gir spilleren illusjonen av å sveve fritt.

DVS450H har HDMI-tilkopling som gir Full HD oppløsning på opp til 1080p. En ekstern harddisk (følger ikke med) eller andre enheter kan koples til via USB-porten (USB Plus 2.0). Den nye spilleren håndterer formatet DVD, CD, DivX, MP3, WMA og JPEG. Utover disse støtter den også de nye komprimerte HD formatene, DivX-HD og Xvid-HD.

Klar for strømmende video
LG Electronics lanserer sin nye Blu-ray spiller, BD300. Spilleren er fullstappet med
funksjoner og er kompatibel med en mengde ulike format. Det spesielle med BD300 er at den er nettverkstilpasset og blant annet er klar for strømmende video på Internett.

bildetekstBD300 vil være tilgjengelig i oktober.

BD300 benytter seg av BD-J 2.0 teknologien som har full støtte for BD Live. BD Live er en funksjon som gir brukeren tilgang til ekstramateriale via Internett i real-tid. Brukeren får da pesialmateriale som vises gjennom bilde-i-bilde funksjonen. BD300 er i tillegg lettmanøvrert i og med at SIMPLINK-teknologien gjør at kun èn fjernkontroll er nødvendig for å styre de sammenkoplede enhetene. Fullt HD bilde- og lyd forsterker filmopplevelsen ytterligere.

Blu-ray-spilleren er til og med kompatibel med USB 2.0 og eksterne HDD Playback-system, og kan lese BD, CD og DVD samt DivX-, MP3-, WMA- og JPEG-format. Den støtter også de høyoppløste lyd-formatene DTS-HD Master Audio 5.1 samt Dolby Digital True HD.

Hjemmekinosystem med Ipod-docking

bildetekstHT33S er tilgjengelig fra og med oktober.

LGs nye, elegante hjemmekinosystem HT33S er et vakkert håndtverk med et minimalistisk og stilfullt ytre. Alle deler i systemet er i høyblank svart og har avrundede og myke former.

Innsiden er minst like imponerende. Lydmessig er systemet utrustet med 300W høyttalere, HD AV synkronisering samt virtuelt 5.1 lyd med surroundeffekt. Bildemessig klarer HT33S å oppgradere DVD-filmer opp til 1080p og den er utrustet med SIMPLINK-teknologien.

Blant formatene som støttes er DivX, DVD+-R, RW, Audio, MP3, WMA og JPEG. Blant tilkoplingene er USB Plus, Portabel Audio in, for enkelt å kunne se på film. HT33S støtter også Ipod og Iphone. Via USB kan man rippe musikk direkte via systemet til MP3, uten å behøve å gå omveien om PC-en.

Plasma-TV med bluetooth

bildetekstPG7000-serien vil være å finne i butikkene i september i 50- og 60-tommers utførelser til en anbefalt cirkapris av NOK 24 995 (50PG700), inklusive moms.

PG7000-serien lanseres i 50- og 60-tommers utførelser og vises på IFA-messen i Berlin. TV-en er en kraftfylt skjønnhet med høy bildekvalitet (Full HD) og med teknologi for trådløs kommunikasjon, Bluetooth. I likhet med sine søsken i PG6000-serien er fronten på TV-en laget av et eneste stykke glass, og det stilrene og minimalistiske kabinettet er bare 8 cm dypt.

Under skallet finnes 100 Hz-teknologi (dobling av bildet) og en ny generasjon panel med 500:1 ANSI kontrast (50 000:1 dynamisk). På siden av TV-en har LG plassert en USB-tilkopling som støtter både MP3 og JPG. Dette betyr at brukeren på en enkel måte både kan høre på musikk og vise frem bilder fra ferien. TV-en har 4 HDMI-tilkoplinger av nyeste versjon (1.3), hvor én er plassert på siden for enkel tilkopling av kameraer og spillekon­soller.

For å sikre høyeste grafiske bildekvalitet, enten det er en mobiltelefon eller en datamaskin som tilkoples, er serien utrustet med dobbelte grafikkort. TV-en gjengir ekte Full HD-oppløsning uten skalering av bildet samt korrekt håndtering av 24p til 72 Hz (tredobler hver bilderute).

Hjemmekinosystem godkjent for Boxer

bildetekstHRT403DA er tilgjengelig i butikk nå.

LGs nye HRT403DA er et kraftig hjemmekinosystem med 160 GB harddisk og 400W høyttalere (Active Woofer System). Bildekvaliteten kan oppgradere DVD-filmer opp til 1080p. Med SIMPLINK-teknologien kan andre enheter fra LG enkelt styres med samme kontroll. Med Advanced Time-Shift funksjonen kan man ta opp et program og gjenoppta det akkurat der man stoppet. Det går også an å se på et program som ligger innspilt på harddisken og samtidig ta opp noe annet.

For musikkelskere tilbyr hjemmekinosystemet enkel oppkopling og fleksibilitet. MP3-spillere kan lett koples til systemet, og man kan også kjøre filmer og musikk samt vise bilder direkte fra USB. Med DV-inngang kan brukeren enkelt kople til et digitalt videokamera.

HRT403DA er uten vifte, noe som gjør at lydnivået blir mye lavere, og forstyrrende elementer blir dermed borte.

Nye HRT403DA har en innebygd TV-tuner (DVB-T) og er godkjent for Boxer.