ANNONSØRINNHOLD

Få en kanonpris på årets ferie

I fjor gjorde 180.000 kunder et kupp på billig overnatting i herlige omgivelser. Nå er det din tur.

Er du også lei av flyplassenes endeløse sikkerhetskontroller og vektbegrensninger på bagasje? Da er det på tide å prøve seg på bilferie, ferieformen som gir deg full frihet til å tilrettelegge ferien, uavhengig om du er på jakt etter en naturopplevelse, vil oppleve storbyens sjarm, eller bare vil slappe av og nyte livet.

For å kunne nyte turen gjelder det imidlertid å finne en aktør som tilbyr rimelige hotellpakker underveis.

Det perfekte valg for deg som skal på bilferie

For å gi deg den beste prisen som er mulig, samarbeider Risskov Bilferie med over 800 hoteller i 15 europeiske land. Hotellene befinner seg i alle prisklasser, men siden Risskov sørger for at hotellene får flere kunder, får de også gode priser.

Og det beste av alt: Det er en pris som kommer deg til gode.

Her har vi plukket ut fem populære hoteller fra Norge og Danmark, men enten du vil ha flere alternativer fra våre naboland, eller drømmer om langtur til Tyskland, Italia eller Kroatia er det bare å sjekke utvalget på Risskov Bilferies nettsider.

Bestselgeren i Norge: Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Det er mange grunner til at dette er Risskov Bilferies mest populære reisemål i Norge.

Skinnarbu Nasjonalparkhotell ligger midt i smørøyet for herlige naturopplevelser.

 

Det opplagte er selvsagt beliggenheten ved Rjukan. Hotellet ligger kun 2,5 time unna Oslo, men plassert 1000 meter over havet er det en perfekt inngangsport for deg som vil utforske den norske fjellheimen. 

 

Den majestetiske Gaustatoppen. Du kan gå opp, men vil du bare kose deg og nyte utsikten  vil Gaustabanen ta deg til toppen på 15 minutter. Uansett hva du velger er utsikten spektakulær.

 

Og prisen? Via Risskov Bilferie får du nå to overnattinger med middag og frokost fra kun 979 kroner!

TRYKK HER FOR Å BESTILLE HOS SKINNARBU NASJONALPARKHOTELL

 

Etter en herlig massasje i luksuriøse omgivelser er du klar til nye eventyr.

Norefjell Ski & Spa

Du visste kanskje at Norefjell er en flott skidestinasjon, men visste du at Norefjell Ski og Spa ble kåret til Norges beste spahotell både i 2016 og 2017?

Det gjør dette hotellet perfekt for deg som virkelig vil slappe av og skjemme bort din bedre halvdel i herlige omgivelser.

Spa-avdelingen er både innendørs og utendørs. Dermed kan du nyte et godt glass med utsikt utover fjellene.

 

Prisen via Risskov bilferie: To overnattinger med middag og frokost, inkludert tilgang til Bøeseter Bad og Trening, starter på kun 1.479 kroner.

TRYKK HER FOR TILBUD HOS NOREFJELL SKI OG SPA!

Hotel Rondablikk

Dette hotellet ligger på toppen av Kvamsfjellet, og har nydelig utsikt over Rondane Nasjonalpark.

Om vinteren har du over 100 kilometer med preparerte løyper å kose deg i, men også resten av året er området perfekt til uteaktiviteter. Terrenget er lettgått, og som en ekstra bonus bør du merke deg at utlån av terrengsykler, robåter og kano er inkludert i prisen.

 

Etter å utforsket den herlige naturen er det på tide å nyte et bedre måltid.

 

Hotellet har også svømmebasseng som holder 26 grader året rundt, og via Risskov blir prisen 1.279 kroner for 2 overnattinger, inkludert frokost og middag.

LES MER OM TILBUDET HOS HOTEL RONDABLIKK HER!

Klassikeren Dr. Holms

Det er få hoteller i Norge som er like kjent for sine celebre gjester som Dr. Holms. Dette fasjonable og klassiske hotellet ligger sentralt plassert midt i Geilo sentrum, og er dermed et perfekt stoppested for deg som skal kjøre mellom Oslo og Bergen og vil ha en dose luksus på reisen.

Dr. Holms har ikke fått sitt gode rykte uten grunn. Her er det lett å trives.

 

Geilo er nok mest kjent som vintersportssted, med utallige muligheter enten du går på langrenn, kjører alpint eller bare vil oppleve vinter-Norge på sitt beste. Geilo har imidlertid mye å by på uansett årstid. I tillegg til å være et perfekt utgangspunkt for herlige gå- eller sykkel-turer på Hardangervidda, er det gode muligheter for å fiske eller for å utfordre familien i en klatrepark.  

Prisen for to overnattinger, inkludert frokost og fruktkurv på rommet, samt tilgang til wellnessavdeling, starter på 1.199 kroner via Risskov Bilferie.

LES MER OM FASJONABLE DR. HOLMS HOTEL HER!

 

Det er fortsatt dejlig å være norsk i Danmark

At Danmark fortsatt er en norgesfavoritt er ingen overraskelse: Herlige strender og flotte fornøyelsesparker for hele familien, og ikke minst gode shoppingmuligheter kombinert med et herlig utvalg av god mat og drikke.

Med så mange muligheter er det godt å vite at du ikke trenger å sprenge feriebudsjettet på overnattingen, og mange nordmenn har derfor Dronninglund Hotel som sin favoritt hos Risskov.

Dronninglund Hotel ligger i Jylland, kun 7 mil fra fergekaien i Hirtshals.

Som alltid i Danmark ligger hotellet i nærheten av flere fine strender, og er dermed en fin base når du utforsker Nordjyllands spennende byer.

Hotellet har forøvrig innendørs svømmebasseng, sauna og solarium om været ikke skulle leve opp til forventningene, og prisen? Den er svært gunstig:

Via Risskov får du 1 overnatting, inkludert frokost og tre-retters middag, til kun 469 kroner hos Dronninglund Hotel. Vil du ha 2 overnattinger er prisen 619 kroner.

FRISTET? Husk at Risskov Bilferie gir deg kanonpriser på over 800 hoteller i 15 europeiske land

 

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Risskov.

Pinterest Instagram Print

Mest leste artikler