Vi i Villa Boligfavoritter 2022: Varmepumpe – her er de nominerte

Avstemningen for Vi i Villa Boligfavoritter 2022 er i gang! Stem og vinn våre kule premiepakke. Se de nominerte i kategorien 'Varmepumpe' her.

Hitachi
Hitachi Smartbereder


Tappevannsbereder som varmes opp med varmepumpe. Gir betydelig redusert energiforbruk, og har programmeringsmulighet slik at oppvarming av tappevann kan skje på tider av døgnet som strømprisen er rimeligst

Veiledende utsalgspris: 34.000 kr. eks. montering


Hitachi
Hitachi Smartbereder + multi

Tappevannsbereder +multi, er en løsning for å ha en tappevannsbereder med inntil 4 varmepumpe innedeler på kun en varmepumpe utedel. Svært energisparende for de fleste husstander, og mulighet til å styre hvordan oppvarming skal skje i løpet av døgnet.

Veiledende utsalgspris: spesialtilpassede løsninger i forhold til bolig og behov.


Mitsubishi Electric
Furo varmepumpe

Gulvmodellen Furo er designet for de som ønsker en kraftig varmepumpe med mulighet for diskré plassering nede ved gulvet. Modellen er stillegående med et uslåelig lydnivå fra 18 db(A), og design i toppklasse. Furo er ekstremt kraftig med Hyper Heating-teknologi og fabrikkgarantert varmekapasitet ned til -25 grader.

Veiledende utsalgspris: 22.800 kr. eks. montering


Mitsubishi Electric
UWANO

UWANO er Mitsubishi Electric´s helt nye toppmodell, den med mest effekt! UWANO varmer raskt opp et rom, er spesielt utviklet for Skandinavia, og testet i ugjestmild, nordisk vinter. Den har et moderne og stilrent design fullspekket med teknologi og funksjoner, samt en fabrikkgaranti på varmekapasitet helt ned til -30 grader.


Veiledende utsalgspris: 25.400 kr. eks. montering