Sjekk strømprisen der du bor

Har du oversikt over hvor du finner billig strøm? Konkurransetilsynets nettsider gir deg oversikten - til enhver tid.

<!– –>
På konkuransetilsynets nettsider finner du svar på mye av det du lurer på om strømpriser.

Vi har snakket med både NVE og Fortum Markeds as og Konkurransetilsynet for å få oppdaterte strømpriser og leverandører.

Vi anbefaler at du benytter sistnevntes hjemmesider. Disse sidene er kontinuerlig oppdatert både når det gjelder priser og leverandører.

Noen av leverandørene er landsdekkende mens noen leverer kun innenfor egne geografiske områder. Dette må du som potensiell kunde selv sjekke. Under skal vi gi deg noen tips til hvordan du skal gå fram på Konkurransetilsynets sider. En god regel er at du, for å være helt sikker på hvem og hva du velger, bør ta kontakt direkte med leverandøren.

På Konkurransetilsynet sin internettside www.konkurransetilsynet.no kan du sjekke strømprisen i ditt område. Ved å legge inn bostedskommune og antatt årsforbruk vil du få opp en oversikt over de billigste kraftleverandørene. På denne siden vil du finne den viktigste informasjonen for deg som forbruker ved å velge

Dette finner du på www.konkurransetilsynet.no

Sjekk kraftpriser
Her kan du sjekke aktuell strømpris for din kommune ut fra hvilket årlig forbruk du legger inn.

  • Informasjon om leverandører 
  • Her får du en oversikt over alle leverandører
    med telefonnummer og e-postadresse.

Spørsmål og svar
Her finner du svar på de vanligste
spørsmålene. Dette er en nyttig oversikt for å få informasjon om hvordan du skifter kraftleverandør, hvordan kraftmarkedet fungerer m.m.