ANNONSØRINNHOLD

Spar strøm med smarte produkter

Smartprodukter sparer deg ikke bare for mye penger, det gir deg også komfort, trygghet og kontroll i hverdagen. Og det er mye enklere enn du tror!  

Smartprodukter har blitt en naturlig del av de aller fleste sitt liv. Likevel er det et sted vi ennå ikke har latt dem få sin fortjente plass som nyttige og nødvendige hjelpemidler i hverdagen – i boligen.

Det er ingen grunn til at smartprodukter ikke også skal gjøre livet lettere i både hytta og hjemmet ditt, og spesielt til det vi alle bruker hver eneste dag – strøm!

Mange er redd for at smartløsninger i hjemmet blir kostbart og komplisert både med installasjon og daglig bruk. Men det er en myte. Med smartprodukter og løsninger fra Eidsiva kan du gjøre hjemmet ditt smart, energibesparende og senke forbruket på bare noen minutter.

Du trenger ikke elektriker for å installere produktene, og effekten kan måles umiddelbart. 

Ønsker du å snakke med Eidsiva om smartløsning for ditt hjem eller hytte?

 FJERNSTYR HJEMMET: Gjør hjemmet automatisk eller styr det fra din smarttelefon med smartprodukter fra Eidsiva. Du vil aldri ha følt deg så i kontroll over ditt hjem før! Foto: Eidsiva. 

Senk strømforbruket med smartprodukter

Jørn Howlid kjøpte i fjor en hytte med over 140 kvadratmeter i gulvareal. Han oppdaget fort at strømregninger ble høye for å holde den oppvarmet.

– Jeg hadde ikke kontroll over hvor mye strøm som ble brukt og hva den gikk til. Da er det fort gjort at strømregningen kan bli både fem og ti tusen kroner dyrere hvert år enn den behøver å være, forteller Jørn.

Nå styrer han strømmen og temperaturen via smarttelefonen. På den måten har han både fått kontroll og også blitt kjent med sitt eget forbruk. 

– Jeg leser av strømbruken min i sanntid, og det skiller Eidsivas produkter og tjenester fra andre på markedet. Hos andre leverandører kan man se strømforbruket per time, men jeg ser mitt forbruk endre seg med det samme jeg skrur av og på elementer eller justerer temperaturen.

Han anbefaler Eidsivas produkter for alle som ønsker kontroll over strømforbruket. 

FÅ KONTROLL: Sjekk strømforbruket direkte fra telefonen og reguler temperaturen, luftfuktigheten og belysningen i ditt hjem. Foto: Eidsiva. 

Gjør hverdagen mer komfortabel

Det er ikke bare på hytta du har bruk for smartløsninger. Også i hjemmet kan det lønne seg å holde kontroll over strømforbruket, og ikke minst nyte godene av smartproduktene i hverdagen.

Du kan for eksempel gjøre det enklere å komme deg opp om morgenen ved å sette på kaffemaskinen og radioen før du har stått opp av sengen.

Eller du kan få en litt hyggeligere hjemkomst ved å sette på varmen på vei hjem fra ferie eller tur. Med smartproduktene fra Eidsiva kan du automatisk styre lys, varme, kaffetrakteren, radioen eller andre elektriske apparater du bruker daglig.

På den måten får du en hverdag som både er mer komfortabel og effektiv. 

Les mer om Eidsivas produkter og strøm-løsninger her.

LUKSUSHJEM: Gi hjemmet en følelse av luksus ved å starte og avslutte dine elektriske apparater fra smarttelefonen. På den måten blir også hverdagen både mer komfortabel og effektiv. Foto: Eidsiva. 

Unngå skader på boligen

Å være hus- eller hytteeier byr på mange gleder, men det kan også være risikabelt og pådra seg unødvendig mange kostnader. Å installere smartprodukter i både bolig og fritidsbolig kan være en ekstra trygghet og forsikring for at du slipper unødvendige skader som både boliger og fritidsboliger er utsatte for.

– Med smartproduktene kan man blant annet skru av eventuelle panelovner man har glemt, og også sjekke om det er noe annet man har glemt fra mobilen. Da slipper man å reise tilbake for å skru av eller på, eller å bekymre seg unødig, sier Jørn og fortsetter:

– Det at jeg styrer varmen i hytta fra smarttelefonen min gjør at jeg unngår frostskader som kan være både ødeleggende og kostbart, sier han. 

FORNØYD BRUKER: Jørn Howlid installerte smartprodukter på sin hytte for å få kontroll over strømforbruker og for å forhindre frostskader. Han anbefaler andre å gjøre det sammen. Foto: Privat. 

Eidsiva tilbyr nå en startpakke med smartprodukter kombinert med den mest populære strømavtalen, som gir deg muligheten til å kontrollere og fjernstyre dine strømuttak direkte fra smarttelefonen. 

Med smarthus-løsning fra Eidsiva kan du få både strømavtale og smartprodukter som hjelper deg å holde kontroll og fjernstyre sine strømuttak fra smarttelefonen. 

Startpakken SmartSpot fra Eidsiva koster under tusen kroner, og pengene du kan spare på å styre strømforbruket via smarttelefonen gjør at du kan spare tusenvis av kroner hvert år. Hvis du vil snakke med Eidsiva om denne løsningen, kan du melde din interesse her og få mer informasjon.