Vi i Villa Boligfavoritter 2022: Smarthome – her er de nominerte

Avstemningen for Vi i Villa Boligfavoritter 2022 er i gang! Stem og vinn våre kule premiepakke. Se de nominerte i kategorien 'Smarthome' her.

Habo
Tribe 2 – elektronisk lås

Med Habo elektroniske dørlås Tribe 2, vil hjemmet ditt bli både smartere og tryggere samt hverdagen litt enklere. Denne låsen åpnes med fingeravtrykk, kode eller vanlig nøkkel. Ved å komplettere låsen med vår Smartbox kan du låse opp døren via app når du selv ikke er hjemme. Den lagrer 99 unike fingeravtrykk/3 grupper og drives med AA-batterier.

Veiledende utsalgspris: 5.990 kr.


Yale
Yale Doorman L3

Yale Doorman L3 er laget for å sikre og forenkle hverdagen din. Dette er en sikker og forsikringsgodkjent smartlås som gjør at du kan låse og låse opp døren din – uansett hvor du er. I Yale Access-appen får du nøkkelfri adgang, kan se når døren låses opp, utstede virituelle adgangskoder og sjekke om døren er låst eller er åpen. Smartlåsen har et tidsriktig design og er produsert for å tåle det norske klimaet. Yale Doorman L3 har også en innebygd ringeklokke.

Veiledende utsalgspris: I underkant av 6.000 kr.


Bagin
LISTA

LISTA kommer i størrelse L, og passer oppbevaringsbehovene til de aller fleste. Du får god plass til utemøblene dine, som kan nyte godt av det beskyttende og ventilerende trekket gjennom hele vintersesongen. LISTA er 100 % vanntett, og utstyrt med luftventiler som sørger for god luftgjennomstrømning.

Veiledende utsalgspris: 3.390 kr.