ANNONSØRINNHOLD

Skandinavias mest solgte panelovner er mer populære enn noen gang

Har du lyst på en enklere og mer behagelig hverdag for hele familien? Da gjelder det å kombinere et lekkert og tidløst design med full fjernstyring av varmen.

Etter en fantastisk sommer nærmer den kalde vinteren seg med stormskritt. Heldigvis vet vi nordmenn hvordan vi skal takle elementene, og første bud er kunne åpne døren til en lun og varm stue etter å ha kjent kulda på kroppen. Men da må du ha utstyret i orden.

Varme som ser bra ut

Den klassiske oppvarmingen i de tusen hjem skjer fortsatt med panelovner, og utvalget er stort. Er du opptatt av at ovnene både skal virke godt og se bra ut, er det likevel ett merke som skiller seg ut.

For det er ikke uten grunn at Adax har hatt skandinavias mest solgte designovn-serie i over 10 år: Med norske designere bak tegnebrettet har Adax spesialisert seg på kompakte ovner som gir god varme, samtidig som de tilbyr designovner med et lekkert og minimalistisk design som passer rett inn i norske hjem.

Men utviklingen stopper ikke der. Nå er det ovnene med innebygget Wi-Fi som står øverst på ønskelisten.

Hva er vitsen med å styre temperaturen med mobilen?

– Vi i Adax har nå hatt panelovner med Wi-Fi i tre sesonger, og det er ikke til å legge skjul på at kundene elsker dem, sier Stine Madelen Kristoffersen fra Adax. Det skyldes at de gjør hverdagen enklere og mer behagelig, samtidig som du slipper å stresse hvis du har glemt deg litt.

– Den klassiske situasjonen for alle hytteeiere er den litt ubehagelige følelsen man av og til får i bilen på vei hjem; der man sitter i bilen og lurer på om man husket å skru ned varmen på hytta før man kjørte avgårde. Det fine med en Wi-Fi-ovn er at du nå enkelt kan sjekke status på hver enkelt ovn via Adax Wi-Fi-appen, og dermed har du alltid full kontroll.

Juster temperaturen hjemme, uansett hvor du befinner deg i verden. Bildet viser Adax Neo Wi-Fi.

– I praksis får du en ny og enkel måte å kontrollere oppvarmingen på, og dermed blir det også enkelt og gøy å spare penger på å kutte strømutgiftene, sier Kristoffersen. Det fine er jo at dette også går den andre veien, fortsetter hun. Blir det væromslag kan duøke temperaturen fra mobilen, slik at det er godt og varmt når du kommer hjem fra jobb, eller når du bestemmer deg for å ta en snartur til hytta.

Har hytta snødd inne? Trøst deg med at det er varmt når du kommer inn. Med en Wi-Fi ovn fra Adax er tida der du pleide å fryse deg gjennom den første kvelden over for godt.

Wi-Fi for alle

Adax har i dag to serier med innebygget Wi-Fi: Den rålekre Clea Glassovn og den praktiske og minimalistiske Neo Panelovn.

Neo Panelovn med Wi-Fi er valget for deg som vil ha full kontroll over strømforbruket, samtidig som du har vissheten om at du har Skandinavias mest solgte panelovn-serie med et kompakt design i bunn.

Adax Neo Panelovn med Wi-Fi kommer i flere ulike størrelser, og fås i fargene hvit, grå og sort.

Vil du ha en ovn med et mer eksklusivt og delikat uttrykk er det imidlertid Clea Glassovn med Wi-Fi du skal ha. Glassfrontene er ikke bare ekstra lette å holde rene, de er også så stilige at du gladelig vil vise dem fram.

Stilige Adax Clea Glassovn med Wi-Fi kommer i flere størrelser, og fås i sort og hvit utførelse.

Selv om Wi-Fi-modellene gir deg full kontroll via mobilappen kan de selvsagt fortsatt kontrolleres manuelt på ovnens panel.

Wi-Fi er bra for lommeboka og miljøet

Er du opptatt av å kutte strømforbruket, gjør Wi-Fi ovnene det lettere enn noen gang.

– Ukeprogrammet i Adax Wi-Fi-appen gjør det enkelt å sette opp skreddersydde planer for hvordan temperaturen i boligen din skal være til enhver tid. Det gjør at det er lettere enn noen gang å spare penger på å senke temperaturen eller skru ovnene helt av når du ikke er hjemme, sier Kristoffersen.

Full kontroll fra mobilen: Senk eller øk temperaturen hjemme eller på hytta med få tastetrykk.

– Det at Adax Wi-Fi-appen gjør det enkelt å redusere strømforbruket er viktig, fordi det gjør at den faktisk vil bli brukt. Og det at du sparer penger i form av lavere strømregning, gir jo en enda bedre følelse når man vet at redusert strømforbruk også er bra for miljøet, avslutter Kristoffersen.

NYSGJERRIG? Les mer om Wi-Fi løsningene til Adax her!

Wi-Fi-styring kan hindre frostskader

Ifølge Rørfag var det så sent som i 2016 hele 180 vannskader i norske boliger hver eneste dag. For å unngå at vannrørene sprekker i kulda bør derfor minimumstemperaturen ligge på 10 grader året rundt.
Mens dette tidligere førte til kriseturer til fjells for å skru opp varmen i hytta, er det heldigvis andre tider nå: Har du en Wi-Fi ovn fra Adax kan du ganske enkelt fiske fram mobilen og stille inn ønsket minimumstemperatur. Det er det vi kaller framskritt.

Enkelt å komme på nett

Wi-Fi-ovnene kobles rett til din ruter for nettilgang, og Adax Wi-Fi-appen til din mobiltelefon kan du selvsagt laste ned gratis til både iPhone og Android.

Adax Wi-Fi-appen lar deg justere hver enkelt ovn direkte, eller legge inn faste tidsperioder med faste temperaturer. For deg som vil ha full kontroll er altså valget enkelt.