ANNONSØRINNHOLD

Superoppfinnelsen som gir deg fyr i peisen – hver gang!

Problemer med å få fyr i peisen? Denne morsomme og idiotsikre oppfinnelsen kan brukes av alle!

Vedfyring er kos for hele familien. Likevel har alle erfart hvor vanskelig det kan være å få fyr på vedkubbene uten å pøse på med opptenningsbriketter eller håndtere skarpe økser.

Heldigvis finnes det nå et enkelt og trygt alternativ – som gjør at alle familiemedlemmer kan være med å lage opptenningsved og kløyve mindre vedkubber: Kindling Cracker.

Med dette smarte hjelpemiddelet kan du nemlig la vedhogging bli familiens nye hobby, på en trygg og sikker måte for alle. 

Smart, trygt og enkelt. Kindling Cracker er lett å bli glad i.

Hva er Kindling Cracker?

Det måtte nemlig en 13-åring til for å lage et produkt som var morsomt, trygt og enkelt. Kindling Cracker startet som et skoleprosjekt av Ayla fra New Zealand. Nå tar det verden med storm.

Etter at Aylas mor skadet seg stygt på en øks begynte Ayla å se seg om etter en tryggere måte å kløyve ved på, og som deltager i et skoleprosjekt fikk hun til slutt muligheten til å sette sin gode idé ut i livet.

Resultatet ble Kindling Cracker: En morsom og nesten idiotsikker måte å lage opptenningsved på.

Fakta om Kindling Cracker:

Du slipper farene ved å bruke øks

Kan brukes av hele familien

Er ikke et farlig redskap

Du slipper å gjemme den bort etter bruk

Du kan slå med noe som ikke er farlig

Egnet for eldre og svaksynte

Kommer i to ulike størrelser

Lett å flytte rundt. Kan skrus fast i underlaget

Produsert i støpejern med kobber.

Laget for å vare og har 5 års garanti

 

 

En stolt Ayla lar et eldre medlem av familien vise at Kindling Cracker kan brukes av alle.

 

Knappe fire år senere var Kindling Cracker allerede en så stor suksess at familien ble nødt til å flytte produksjonen fra New Zealand til Australia – bare for å kunne dekke etterspørselen.

 

Hvordan fungerer det?

I stedet for at du skal løfte og svinge rundt på en skarp øks, valgte Ayla ganske enkelt å plassere selve kløyveren nederst i en solid støpejernkonstruksjon.

 

Alt du trenger å gjøre er her å sette vedkubben du skal kløyve på kløyveeggen. Så er det bare å slå lett på toppen av vedkubben, helt til den splittes i en størrelse som er perfekt for opptenningsved.

Det fine er at du selv kan velge hva du vil bruke til å slå med. Du kan gjerne bruke en liten slegge eller hammer, men det er fullt mulig å splitte vedkubben ved å slå med en annen vedkubbe.

Med Kindling Cracker kan du bruke en vanlig vedkubbe til å kløyve opptenningsved.

 

En viktig grunn til at Kindling Cracker er så trygg at hele familien kan bruke den, er sikkerhetsringen du ser på toppen.

Ringen har nemlig tre funksjoner: Den holder vedkubben du skal kløyve på plass, så beskytter den eggen mot direkte slag, og i tillegg sørger den for at du ikke skal kunne skade deg på eggen.

Den perfekte gave!

Selv om Kindling Cracker er enkel å flytte rundt, kan den også skrus fast i huggestabben om du ønsker det. Det gjør at mange fornøyde kunder velger å kjøpe en ekstra modell til seg selv, slik at de har en både hjemme og på hytta.

Mye av suksessen til Kindling Cracker skyldes at de som allerede har kjøpt den, innser at den også er en perfekt gave.

Har du eldre familiemedlemmer som gruer seg til å finne fram øksen, eller har du venner med nedsatt syn? Da vil en Kindling Cracker gi dem en enklere og tryggere hverdag, samtidig som  du får en ting mindre å bekymre deg over.  

FRISTET? Se Kindling Cracker i aksjon her og bestill til deg selv eller noen du er glad i!

Samme funksjon – to ulike størrelser

Kindling Cracker fås kjøpt i to ulike størrelser. Grunnmodellen har en sikkerhetsring på 16,5 centimeter, mens Kindling Cracker King har hele 22 centimeter.

Kindling Cracker King: Større og med lekker utsmykking fra Weta Workshop.

Den siste modellen er forøvrig ikke bare større, den er også designet av Weta Workshop i New Zealand. Høres navnet kjent ut er det ikke så rart. Dette er nemlig det samme selskapet som ble verdenskjente for sitt bidrag til Peter Jacksons filmer om Ringenes Herre og Hobbiten.

Uansett hvilken modell du velger er Kindling Cracker produsert i høykvalitets støpejern, som er tilsatt kobber for ekstra styrke og holdbarhet. Her kan du altså være trygg på at de vil vare i årevis. 

Det samme gjelder forøvrig den innebygde eggen, som i motsetning til en øks heller ikke vil trenge å slipes for å gjøre jobben.

FRISTET? Se Kindling Cracker i aksjon her og bestill til deg selv eller noen du er glad i!