Lavere strømforbruk og økt komfort med varmestyring

Nå er det slutt med å gå rundt i hele boligen og justere varmen for å redusere strømforbruket. Med det nye trådløse styringssystemet Devilink™ kan varmen styres fra et sentralt sted i boligen.

En sentralt plassert skjerm med moderne design gir trådløs tilgang til varmestyring i hele boligen og sørger for komfort og luksus samtidig som strømforbruket reduseres.

Ulike tider på døgnet har ulike varmebehov. For eksempel er det behagelig å våkne opp til et varmt baderomsgulv mens varme i gulvet om dagen når ingen er hjemme er sløsing med energi. Varme i gulvet på barnerommet om ettermiddagen når barna leker er behagelig for barna, samtidig som et kjølig rom om kvelden og natten når barna sover gir det beste innendørs klima.

Den berøringsfølsomme Devilink™ skjermen er den sentrale styringsenheten med enkel og brukervennlig temperaturinnstilling for alle rom i boligen. Systemet kommuniserer på norsk og det enkle brukergrensesnittet gjør at det kan betjenes av alle.

Tidsstyring sørger for riktige temperaturer
De fleste familier har et daglig mønster med morgenrutiner, skole, arbeid, sport og familietid. Med tidsstyringsfunksjonen gjør Devilink™ det enkelt å justere temperaturen i forhold til familiens daglige rutiner. Med en enkel berøring sparer dette både tid og strømforbruk da systemet sørger for riktig temperatur til enhver tid i alle rom i boligen.

De fleste vet hvor utrivelig det er å komme tilbake til en kald bolig etter en ferie eller weekend. Med en enkel justering av tidsstyringsfunksjonen hører dette nå til historien. Devilink™ forbereder en varm og komfortabel velkomst for hele familien. Når familien pakker kofferten for å dra på ferie trenger man ikke lenger sløse med strømforbruket for å holde boligen varm til hjemkomsten.

Enkel installasjon
Devilink™ kommuniserer trådløst med gulvtermostater og romfølere i rommene. Trådløs teknologi gjør installasjonen enkel og rimelig da man ikke trenger trekke mange meter med kabel gjennom hele huset med de kostnader og ulemper dette medfører.
Devilink™ leveres og installeres av alle ledende el-installatører. Les mer om varmestyringen her.

Det er fortsatt mulig å søke Enova om tilskudd til kjøp og installering av Devilink™ systemet. : Les mer her