Hvordan varmer du opp huset?

Vil du være med i Vi i villa? Redaksjonen leter etter familier som vil fortelle om hva slags oppvarmingsløsning de har valgt i boligen. Fyrer du med olje, strøm eller varmepumpe? Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Ja, vi vet at det er juni, og at du antakeligvis ikke tenker så mye på oppvarming av boligen, men heller på hvordan du kan nyte solstrålene utendørs mest mulig. 

Her i redaksjonen jobber vi imidlertid med en artikkel om oppvarming av boligen til septembernummeret, og derfor søker vi nå etter familier som har lyst til å fortelle om sin løsning i bladet.

Varmepumpe eller radiator? 

I denne guiden vil vi gjerne vise et bredt spekter av hvilke oppvarmingsmuligheter som finnes, så ta kontakt enten dere holder varmen ved hjelp av elektrisitet, vannbåren varme, olje, ulike typer varmepumper, solcellepanel eller god, gammeldags peisild. Om du nylig har byttet fra et alternativ til et annet, er det spesielt interessant for oss! 

Dere kan også gjerne ha en kombinasjon av disse løsningene, men du må være forberedt på å fortelle oss om lag hvor mye du betaler for oppvarming i året. Vi vil også vite hva slags fordeler og ulemper dere opplever med oppvarmingen, hva slags hus dere bor i og hvor stort det er. De familiene vi velger ut, vil bli kontaktet på mail. 

Ta kontakt! 

Send oss en mail på post@viivilla.no med «boligoppvarming» i emnefeltet, og skriv kort om hva slags oppvarmingsløsning dere har og hvor mange dere er i familien – helst så fort som mulig. Tusen takk for hjelpen!