ANNONSØRINNHOLD

Derfor bør du bytte strømleverandør – nå!

Strømprisene har skutt i været de siste ukene - og aldri har det vært lettere eller billigere å bytte. Sjekk om du bør velge en annen leverandør her.

De siste ukene har store deler av landet hatt svært lave temperaturer, langt under det man vanligvis opplever. Dette medfører høye strømpriser, og mange nordmenn bytter derfor strømleverandør for å unngå en smell på strømregningen.

Høye strømpriser

Tall fra strømbørsen Nordpool viser at strømprisene fra januar 2017 til januar i år økte med mellom 50 og 80%. De nyeste tallene viser at nå i februar økte strømprisene ytterligere med 30 %. Denne prisøkningen vil de fleste merke godt på strømregningen. Mange nordmenn bruker strøm til oppvarming av bolig, og dette blir ekstra dyrt når temperaturene synker.

Strøm.no konkurrerer strømleverandørene om å gi deg den billigste avtalen. Slik sparer du både tid og penger. Bytt strømleverandør nå.

Den gode nyheten for forbrukere er at det faktisk er veldig lett å bytte strømleverandør. Minst en gang i året bør man undersøke om strømavtalen man har fortsatt er god sammenlignet med det andre selskaper tilbyr. Er det en stund siden sist, kan dette være et svært godt tidspunkt å bytte strømleverandør.

 

 

 

Enkelt å bytte strømleverandør

Er du en av dem som allerede har fått ny strømmåler, vil det være svært lett å bytte leverandør, du trenger ikke engang lese av strømmen. Utover dette krever det ingen oppsigelse eller annet papirarbeid med mindre du har bindingstid på ditt nåværende abonnement.

Strøm.no kan du enkelt fylle ut et skjema, så blir du kontaktet av flere strømleverandører i ditt område som tilbyr sine beste avtaler. Dersom du benytter Strøm.no slipper du å ringe rundt til mange leverandører selv og du sparer tid og penger. Du blir kontaktet og får gode tilbud, men står fritt til å takke ja eller nei.

Mange leverandører tilbyr også gjennomfakturering, så om du velger et annet selskap enn de som eier nettet, vil du kun få én faktura for både strøm og nettleie.

Fyll ut skjema her:

Pinterest Instagram Print

Mest leste artikler