ANNONSØRINNHOLD

Denne varmer lengre enn du kan forestille deg

Kjøper du en Contura kakkelovn hos Varmefag, gjør du en oppgradering av verdien på huset ditt – av flere grunner. 

RIMELIG, KLASSISK OG MODERNE: Du vil bli overrasket over den lave prisen på denne kakkelovnen hos Varmefag. I stedet for hvite kakler har Contura Duo 103 en slett hvitmalt overflate som gjør den både klassisk og moderne. Forøvrig har den alle de samme kvalitetene som de øvrige kakkelovnene. Les mer om pris og informasjon her.

Mange mener en klassisk kakkelovn er det vakreste møblet som finnes. I tillegg er en kakkelovn en effektiv og meget økonomisk varmekilde, på grunn av sin ekstreme varmelagringskapasitet. Fyrer du i to timer med en kakkelovn, er den fortsatt varm i opptil 24 timer etter avsluttet fyring. Mange med kakkelovn benytter den derfor som hovedoppvarming i huset. På grunn av den lave overflatevarmen, sørger også kakkelovnen for en behagelig oppvarming og et godt innemiljø.

Historie: Den svenske kakkelovnen ble oppfunnet allerede på 1700-tallet, da vedmangel utløste en energikrise. Det oppstod et behov for en mer energigjerrig oppvarmingsmetode til husholdninger. Løsningen ble kakkelovner med buktende røykkanaler for å ivareta varmen. I løpet av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet var kakkelovner den viktigste varmekilden.

Conturas kakkelovner er bygget opp etter kakkelovnsprinsippet og har det klassiske utseendet. Hos Varmefag kan du velge mellom mange ulike modeller og kjeden har spesialkompetanse på montering av kakkelovner.

Den flotte klassiske kakkelovnen Contura Herregård Classic 201 får du kjøpt hos Varmefag. Les mer om priser og valgmuligheter her.