De 6 beste hotellopplevelsene i København

Vi nordmenn elsker å reise til København. Topp ferien, ved å prøve en av disse fantastiske hotellene, for den beste hotellopplevelsen neste gang du skal til København. 

Hotell i København

Hvor du bor og sover har stor innvirkning på ferien. Ofte kan hotellet være opplevelsen i seg selv. Både utseende, stemning, rom og service avgjør hva vi synes om hotellet. Vi har samlet 6 fantastiske hoteller som garantert gir deg den beste hotellopplevelsen i København.

Bilde: Anders Bøggild og Copenhagen Media Center

Hotell Nimb – Eventyrslottet i midten av København 

Hotell Nimb er kanskje et av de mest magiske hotellene, og du får med sikkerhet en av de beste hotellopplevelse. Hotellet ligger integrert sammen med Tivoli, Danmarks nest eldste forlystelsespark, plassert midt i byen. Hotell Nimb er ett av to hoteller i Danmark som har kvalifisert seg til å være med i den eksklusive hotell kjeden; Small Luxury Hotels. Totalt i verden er det kun 520 hoteller som er kvalifisert.

Hotellet er som tatt ut av ett eventyr med sine 38 unike rom og suiter. Alle rommene har en fantastisk utsikt utover Carstens gamle hage i Tivoli. Når du bor på hotellet har du inkludert:

  • Gratis adgang til hotellets spaavdeling Nimb Wellness, i kjelleren.
  • Hotellets takterrasse Nimb Rooftop, som har en avslappende bar- og lounge område, samt et basseng, dekorert i grønn, italiensk mosaikk med utsikt over hele København.

Ytterligere har du som hotellgjest gratis adgang til Tivolis fredagsrock. Fredagsrock er konserter som blir avholdt inne i Tivoli, hver fredag i sommerhalvåret. Her kan du oppleve alt fra lokale danske artister til store internasjonale popstjerner. Du kan se konsertskjemaet her

 

Hotell D´Angleterre – København på første klasse

Dette er kanskje Danmarks mest kjente hotell. Hotellet har fem stjerner, og har huset noen av de aller største internasjonale kjendisene.

Hotellet ble grunnlagt i 1755 og er et legendarisk hotell, kjent for sin eleganse, luksus og still. Som en del av den beste hotellopplevelsen vil du allerede før ankomst blir møtt av hotellets concierge, parate til å hjelpe deg med den minste forespørsel.

Hotellet har 92 rom, inkludert 55 suiter. Som hotellgjest har du adgang til den luksuriøse-spaavdelingen. Hotellet har også egen sjampanje-bar, restaurant, ettermiddags te og en ettertraktet søndags brunsj. Husk å bestille bord – det kan være opp til 6 måneders vente tid på reservasjoner. 

 

Hotell SP34 – moderne, med sjarm i hjertet av København  

Men en av Københavns mest sentrale plasseringer ligger SP34 et steinkast fra Strøget og 5 minutters gange fra Tivoli. Hotellet er  kjent for sin kule og hippe still. Her får du en hotellopplevelse som er luksuriøs, samtidig som det er hjemmekoselig med et latin-kvarter preg over seg.

Hotellet er moderne og minimalistisk, samtidig som det oser av sjarm. I tillegg blir det den beste hotellopplevelsen, med den hyggelige prisen (litt over 1000-lappen per.natt).   

Hotellet har 118 rom, to ála carte restauranter, fire barer, en takterrasse og en eksklusiv privat kinosal med 25 seter. 

Bilde: Rasmus Hjortshøj og Copenhagen Media Center

Hotell The krane – En unik opplevelse i København

En tidligere kran er omgjort til et av Københavns mest unike hoteller, med kun ett hotellrom. Hotellrommet er på toppen av kranen, i det gamle styrerommet. Hotellrommet har to balkonger, så du kan nyte både solopp- og nedgang.

Den beste hotellopplevelsen på The krane, er hotellets inkluderte frokost på rommet, samt at du i oppholdet har gratis adgang til sykler og får tilgang til din helt egne BMW, som du fritt kan bruke til å utforske København. En helt unik hotellopplevelse.

Hotellet er plassert i det nye Københavnske kvarteret Nordhavn, og legger fokus på at hotellopplevelsen er unik og privat, hvor du er den eneste gjesten.

 

Hotell Guldsmeden Manon Les Suites – En tropisk jungel 

Den beste hotellopplevelsen med tropisk klima, i Skandinavia, får du i sentrum av København. Hotell Guldsmeden har flere hoteller i København og har utbredt seg til flere land gjennom årene. Kjeden er kjent for sitt fokus på økologi og bæredyktighet.

Hotell Guldsmeden Manon Les Suites har tatt konseptet et hakk videre. Her får du en uforglemmelig og den beste hotellopplevelse sentralt i København. Hotellet har 87 rom, men er mest kjent for sitt fantastiske felles område i midten av byggingen. Hotellet er nemlig dekorert med et innendørs basseng  til fri benyttelse, omgitt av eksotiske planter i midten av hotellet. Uansett etasje kan man skue ned på bassengområdet og nyte utsikten av den tropiske atmosfæren.

Bilde: Peter Nørby, Tim Wahlfrie og Copenhagen Media Center

Hotell Kokkedal Slot Copenhagen – Romantikk utenfor København 

Kokkedal Slott København er nummer to hotell I Danmark, som har kvalifisert
seg til den eksklusive hotell kjeden; Small Luxury Hotels. Her kan du føle deg som en ekte prins eller prinsesse. Slottet – Hotellet ligger, som navnet tilsier I Kokkedal, knappe 30 minutter fra København. Du kan lett kjøre, eller ta toget inn til København.

Hotellet har 62 hotellrom og dersom du ønsker den beste hotellopplevelsen, kan du nyte område rundt. Slottet ligger tett på stranden og Rungsted kyst. Det er også muligheter for å bruke spa-avdelingen eller spille golf og cricket.