ANNONSØRINNHOLD

Besøk Thailand uten karantene! Her er stedene du ikke vil gå glipp av

Krystallklart vann, lange, vaiende palmer, spennende shopping og fantastisk mat. Thailand åpner endelig igjen - vakrere og mer attraktivt enn noen gang. Men hvordan foretrekker du å tilbringe ferien og hvilke steder vil du besøke? Ta quizen her!

Thailand har noe for enhver smak. Enten du er ute etter ro, uberørt natur og kulturopplevelser eller høy puls, billig shopping eller Michelin-restauranter, så finner du det du leter etter. Thailand er nå åpent for reisende fra Norden fra 1. november, og du kan reise til alle deler av landet uten karantene. Her har vi samlet fem gullkorn til reise destinasjoner i Thailand som garanterer en fantastisk ferie, uansett hvilke ønsker du har. 

Les mer om Thailand og bli inspirert her.

Fantastiske strender og vannaktiviteter

Phuket-Varme-Strand-Thailand

Dra til: Phuket og Khao Lak

Phuket og Khao Lak er vanskelig å slå når det kommer til vakre strender. Eller hva med milevis med sandstrender med rikelig grønt og høye palmer som bakteppe? Under pandemien har naturen fått en skikkelig bedring og vannet er klarere enn på mange år og et undervannsliv fullt av fargerike fisker og koraller. Kamala beach er en storfavoritt blant familier – her finner du alt fra badevennlige strender til spennende snorkling.

Trivsel og dykkerparadis

Koh-Tao-Dykning-undervannsliv

Dra til: Samui, Koh Phangan og Koh Tao

Du kan enkelt reise mellom disse tre øyene med båt. Samui er en miljøvennlig øy hvor helse og velvære står i fokus. Her står salater og bowls på menyen og gode muligheter for yoga og meditasjon. Koh Phangan forbindes ofte med fest og turisme, men byr også på fantastiske turmuligheter og sjarmerende fiskelandsbyer. Koh Tao er et dykkerparadis med et rikt undervannsliv og vakker natur.

Romantikk og eventyr

Thailand-Natur-Utflukter

Dra til: Krabi, Phang-Nga (Khao Lak)

Krabi er et velkjent ferieparadis med sine karakteristiske kalksteinsklipper som stiger rett opp av havet og skjulte grotter. Krabi er et utmerket utgangspunkt for opplevelser og utflukter, med båt kan du nå Phi Phi Island, Koh Hong, Emerald Pool, Railay beach, Moo Ko Lanta eller Phang-Nga (Khao Lak). Phang-Nga ble fullstendig ødelagt under tsunamien, men har blitt gjenoppbygd og i dag finner du mange budsjett- og luksushoteller for par, samt vennegrupper, backpackere og familier.

Kultur og natur

Chiang-Mai-Kultur

Dra til: Chiang Mai

Chiang Mai er kjent for sin vakre natur og fjellrike skoger hvor det bor flere forskjellige stammer som har sitt eget språk og kultur. Her står historie og tradisjon i fokus med vakre templer, Buddha-statuer og naturreservater. Chiang Mai er også kjent for lokalt håndverk som silke, smykker og keramikk, men også for sitt tradisjonelle kjøkken og et matlagingskurs her er et must! For de som liker moderne kunst og ønsker en elegant, urban atmosfære, må du ikke gå glipp av Bannkangwat art Community og One Nimman.

Metropolitan puls og alt du kan forestille deg

Bangkok-Thailand

Dra til: Bangkok

Bangkok har alt! Fra historie til moderne kultur. Fra luksusrestauranter, takbarer og designerbutikker til gatemat, tuk-tuks og lokale markeder. Bangkok kalles vanligvis byen som aldri sover og tempoet er høyt og nattelivet pulserende. Her møter det aller siste det mer tradisjonelle. Mange velger å starte eller avslutte ferien her for å legge en dose storby til solferien.

Les mer om Thailand og bli inspirert her.

Derfor bør du bestille din Thailand-reise i vinter

Det er mange grunner til å reise til Thailand i vinter. Thaiene er kjent for sin gjestfrihet som gjør at du alltid føler deg velkommen. Turisme er for tiden ekstra viktig for landet. Den thailandske regjeringen prioriterer helse og sikkerhet for både lokalbefolkningen og reisende. Ettersom det fortsatt er færre reisende i omløp, har du for øyeblikket muligheten til å oppleve et mer genuint og turisttomt Thailand.

Det er vanskelig å tenke på Thailand uten å tenke på all den gode maten! Thaimat slår det meste når det kommer til både smak og mulighet for gode og sunne alternativer, og når regningen kommer inn finner du nok enda en grunn til å elske å være her – du får mye for pengene! Vil du unne deg en ekstra luksuriøs ferie med fantastisk mat, spaopplevelser og et herlig luksushotell?

Da er Thailand uten tvil reisemålet for deg!

Vurderer du å reise til Thailand? Test quizen her