Vinnerne af Vi i Villas Boligfavoritter 2022

Avstemmingen til Vi i Villas Boligfavoritter 2022 er over – og vinnerne er funnet. Se lesernes favorittprodukter her!

Årets vinner i kategorien
Innredning

Sofacompany
Paula Designsofa

Med 3-seteren Paula skaper du en perfekt frisone. Paula er designet på bakgrunn av tidens hotteste trend: Runde, buede former og myke tekstiler. De myke linjene kombinert med det voluminøse uttrykket gir Paula et innbydende uttrykk og en avslappende lounge-følelse.

Veiledende utsalgspris: 11.999 kr.


Årets vinner i kategorien
Bad

BLS
Purus PRO Line


Ingen fortjener å stå på sluket! Purus Designsluk kommer i en rekke farger og utførelser som gir det lille ekstra til baderommet. De har samme funksjon og kvalitet som de tradisjonelle slukene, og kapasiteten er like god som et tradisjonelt sluk. Med Purus Premium-modell får du også et nærmest usynlig sluk på ditt baderom – lekkert!

Veiledende utsalgspris: Varierer.


Årets vinner i kategorien
Varmepumpe

Hitachi
Hitachi Smartbereder


Tappevannsbereder som varmes opp med varmepumpe. Gir betydelig redusert energiforbruk, og har programmeringsmulighet slik at oppvarming av tappevann kan skje på tider av døgnet som strømprisen er rimeligst

Veiledende utsalgspris smartbereder: 34.000 kr. eks. montering


Årets vinner i kategorien
Smarthome

Yale
Yale Doorman L3

Yale Doorman L3 er laget for å sikre og forenkle hverdagen din. Dette er en sikker og forsikringsgodkjent smartlås som gjør at du kan låse og låse opp døren din – uansett hvor du er. I Yale Access-appen får du nøkkelfri adgang, kan se når døren låses opp, utstede virituelle adgangskoder og sjekke om døren er låst eller er åpen. Smartlåsen har et tidsriktig design og er produsert for å tåle det norske klimaet. Yale Doorman L3 har også en innebygd ringeklokke.

Veiledende utsalgspris: I underkant av 6.000 kr.


Årets vinner i kategorien
Kjøkkentilbehør

Bora
Bora Pure Benkeventilator

BORA Pures perfekte linjer er elegante og diskré og kan integreres i all moderne kjøkkenarkitektur. Avtrekket justeres automatisk – hvis du ønsker. Du kan fokusere fullt og helt på det du liker best, nemlig å trylle frem nydelig mat. Den optimale effekten og den ekstremt stillegående motoren gjør at du knapt hører ventilatoren – den blir faktisk overdøvet av boblingen og fresingen fra maten.


Veiledende utsalgspris: 42.000 kr.


Årets vinner i kategorien
Gulv

Boen
Eik Antique Brown, castle plank

Eik Antique Brown er en håndskrapt, dyptbørstet plank som virkelig lar deg føle ekte treverk.


Veiledende utsalgspris: 2.390 kr./m2
.


Årets vinner i kategorien
Maling

Butinox
Butinox Premium Matt

Matt finish er i tiden og Butinox Premium Matt er en lekker matt maling som passer alle rom og flater, enten det er slette vegger, panel, listverk eller tak. Malingen har unike påføringsegenskaper og innehar i tillegg sperrende egenskaper slik at man ikke trenger å bruke sperregrunning på vanskelige underlag som kvist, sot, vannskiolder og niotin. Vi liker at den kan brukes på flere underlag og flater i interiøret, og man kan på enkel måte skape et sømløst uttrykk i rommet fra vegg til tak. Den passer rett og slett til alt og i alle rom og er i tillegg ekstra vaskbar.


Veiledende utsalgspris: 629 kr.
for 3 liter