Vinn gratis abonnement på Tara, Boligpluss og Bo Bedre

Abonner på Vi i villas nyhetsbrev. Vær med i trekningen av gratis abonnement på flotte kvinne- og boligmagasiner!  

Vi i villa er Norges største magasin og nettside for hus og hage, med masse praktisk og nyttig lesestoff.

Vi har et enormt arkiv med artikler om alt en huseier må befatte seg med. I tillegg har vi et fabelaktig nyhetsbrev, med de beste artiklene og tilbudene – som er gratis og helt uforpliktende.

Nå holder vi en konkurranse for lesere, der du kan vinne et gratis abonnement på de fremragende magasinene Tara, Boligpluss eller Bo Bedre.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å melde deg på vårt nyhetsbrev. Både nyhetsbrevet og magasinene du kan vinne er helt uten forpliktelser, du kan melde deg av abonnementene når du vil.

Vi trekker tre vinnere som hver får et gratis 6/8-måneders abonnement på et av bladene. Vinnerne trekkes ved utgangen av mars 2018, og kontaktes på mail. Verdi på premien er 639 kr (Tara) og 586 kr (Bo Bedre og Boligpluss).

Utvalgte saker og eksklusive tilbud

I Viivilla.nos nyhetsbrev får du nyheter og utvalgte saker, slik at du kan glede deg over og fordype deg i de temaene som interesserer deg. I tillegg får alle abonnenter eksklusive tilbud og rabatter fra våre samarbeidspartnere. Og det beste av alt – nyhetsbrevet er helt gratis, og du kan melde deg av når du vil.

Her er noen av temaene du vil bli oppdatert på i vårt nyhetsbrev:

Hage:

(Foto: Getty Images)

Hage er vår mest populære kategori, og det er kanskje ikke så rart. For vi nordmenn elsker jo hagene våre! Her skriver vi om plen og planter, går i dybden på folkekjære vekster som epletrær, hjelper deg med riktige grep i de forskjellige sesongene og mye mer.

Trapp:

(Foto: iStock)

Trapp er et annet område både vi leserne våre er opptatt av. Tenker du å pusse opp en trapp? Eller bygge en ny? Lurer du på hva et ”stusstrinn” er, eller vil du bare imponere naboen med å vite hva slags formel en trapp bør bygges etter? Du får alt dette og mye mer i vårt nyhetsbrev.

Meld deg på Vi i villas nyhetsbrev her!

Rengjøring:

(Foto: iStock)

De fleste diskusjoner om vasking skjer i hjemmet. Og nettopp når gubben forklarer hvorfor han ikke skal vaske kjøkkenbenkenken, da er det godt å kunne slå i bordet med litt ekspertise. Hos oss får du tips til hvordan du best rengjør stekeovnen, hvordan du fjerner kalk fra vannkraner, hvorfor du aldri bør gå inn med utesko og mye mer.

Bygging og oppussing:

(Foto: Getty Images)

Å bygge og pusse opp hus er blant de største investeringene vi gjør, så dette er et godt dekket tema. På våre byggesider finner du svar på det meste du måtte lure på, det være seg hvilke forskrifter du må forholde deg til, hvilke EL-krav som stilles til boligen din og når du bør male huset, bare for å nevne noe.

Kjæledyr

(Foto: iStock)

Vår raskest voksende kategori er om kjæledyr. Og dyrene har stor innvirkning på hjemmene våre, så det kan jo være kjekt å vite hva det vil koste deg å eie en hund eller katt. Eller hvilke hunderaser som bjeffer lite? Eller hvordan du fjerner hunde- og kattehår? Dette får vite mer om i vårt nyhetsbrev.

Hjemmets små og store detaljer:

(Foto: Pixabay, montasje)

Men det skjer jo så mangt innenfor husets fire vegger. Hvem har vel ikke støvsugd en edderkopp og spurt seg selv ”hva skjer med edderkoppen nå?” Eller ”hvor lenge kan pastaen stå på benken før den blir dårlig?” Eller ”hva skjer hvis jeg putter en sitron i oppvaskmaskinen?”

Livet – og hjemmet – er fullt av små oppgaver og hendelser, og i vårt nyhetsbrev får du nyttige og kule tips du og folk rundt deg kan ha glede av.

Konkurranser og eksklusive tilbud

Vi i villas nyhetsbrevabonnenter fikk i januar tilbud om å få denne kjøkkentralla til en verdi av 1500 kr gratis (Foto: Bokklubben.no).

Som abonnenent får du også eksklusive tilbud og mulighet til å delta i spennede konkurranser med store premier. Tilbudene kan variere fra alt fra rabatter, møbler, DAB-radioer, innbruddsalarmer og mye mer, og du står selvfølgelig fritt til å velge hva du vil slå til på.

Så hva venter du på? Meld deg på nyhetsbrevet i dag!

Dette er bare noen få eksempler på temaer og artikler på Viivilla.no, som vi gjerne vil berike innboksen din med. Som abonnent vil du motta tre redaksjonelle nyhetsbrev i uka, med nytt og interessant stoff hver gang.

Du velger selvfølgelig helt selv hva du vil lese om, eller når du vil avslutte abonnementet. Men prøv oss i dag – og vi er ganske sikre på at du ikke vil bli skuffet.