Vinn store premier hver dag i vår julekalender

Vi i villas julekalender har premier verdt over 10.000 kr hver dag og en badestamp til 55.000 kr i hovedpremie! Bli med på førjulsgavedrysset du også!

julekalender, premier, vinn, gratis

Vi i villas julekalender er en av Norges største julekalendere, målt i premieverdier. 

Denne kolossen av en adventsradisjon ruller ut hver desember, og har bidratt til stormende jubel i mange hjem etterhvert som vinnerne har blitt kåret.

Har du deltatt i julekalenderen? Sjekk om du har vunnet her

Og med premier verdt over 10.000 kr i hver luke, og en badestamp verdt 55.000 kr i hovedpremie, er det lett å forstå hvorfor kalenderen er så populær. 

Her ser du noen av premiene i årets julekalender. 

 

Julekalenderen er enkel å delta på. Du melder deg på i linken over, og dermed får du en påminnelse på epost hver dag fra 1. til 24. desember. I desember klikker du deg bare inn på de lukene du vil vinne, svarer på et enkelt spørsmål – og vips – så er du med i trekningen(e). Og du kan selvfølgelig melde deg av kalenderen når som helst.  

Alle premiene blir presentert for deltakerne i konkurranseperioden, men vil kan allerede nå røpe at det ligger varmepumper, boblebad, krydderpakker, takdusj, VVS-artikler, postkasser, kjøkkenkum, blandebatterier, sentralstøvsugere, oppbevaringssystem for sportsutstyr, en fantastisk badestamp (!) og mye, mye mer og venter i kalenderlukene.

Hovedpremien i årets julekalender er en BADESTAMP(!) fra Skärgardstunnan! (Foto: Produsenten)

 

Så hva venter du på? Gjør førjulstiden spennende, morsom og innbringende du også.

Vil du ha flere spennende, morsomme og innbringede tips? Meld deg på vårt nyhetsbrev! 

Pinterest Instagram Print

Mest leste artikler