3 geniale triks som effektivt løser frostproblemene på bilen din

Frost fører ofte til problemer med bilen. Prøv en av disse tre effektive triksene for å  gjøre det enklerer å komme gjennom den kalde tiden med bil. 

frost på bilvindu

1. Slik unngår du å skrape is på ruten

Det er nesten ingenting som er verre enn å komme ut til bilen full av is på rutene – spesielt hvis du har dårlig tid!
Spar tid og unngå morgenstress ved å lage en blanding av ¾ eddik og ¼ vann som du sprayer på rutene kvelde før. Neste morgen kommer du til å ha frostfri ruter.

Mange bruker varmt vann for å smelte isen på frontruta, men vær forsiktig! Den store temperaturforskjellen mellom ruten og vannet kan føre til at ruta sprekker, noe som bare vil gjøre morgenen din mer hektisk. Hvis du glemmer å spraye eddik blandingen kvelden før anbefaler vi at du bruker en helt vanlig isskrape i stedet.

2. Lei av å ikke kunne se ut av vinduene?

Kjølige morgener resulterer vanligvis i at vinduene er dugget. Hvis du ikke kan se ut av frontruten, kan du raskt havne i en farlig situasjon. Mange velger å rulle vinduene ned for å bli kvitt duggen raskt, men hvorfor skal du sitte i kulden hvis du bare kan ha en sokk med ferskmalt kaffe i stedet?

Nymalt kaffe absorberer fukt fra luften og vil i løpet av natten absorberer all fukt som dannes inne i bilen. Hvis du er lei av å ha duggete vinduer, så fyll en sokk med malt kaffe og sett den i bilen. Da blir bilen duggfri til neste morgen.

Tips: Hvis du ikke drikker kaffe og ikke liker lukten av kaffe, kan du bruke kattesand i stedet. Kast en pose med ekstra kattesand inn i bagasjerommet, det vil gi bilen ekstra vekt bak som sikre en mer stabil bil på glatte veier.

Etter at du har fjernet ullsokken fra vindusviskerne kan du plasserer dem i bagasjerommet. Hvis du er så uheldig at bilen sitter fast og du skal ut å dytte, kan du ta ullsokkene UTENPÅ skoene dine. Ullsokkene gjør at du sitter mye bedre fast i snøen og gjør det dermed mye lettere å dytte bilen løs.

Tips: Hvis du trenger en løsning akkurat nå på frosne vindusviskere kan du ta en klut med alkohol og dra over vindusviskerne. Da blir vindusviskerne frostfri på få sekunder.