Disse brukte tingene søker nordmenn mest etter i sommer

Har du noen av disse gjenstandene liggende i garasjen? Da kan du kanskje tjene litt på å selge de videre. Her er topp 10 liste på hva nordmenn søker i mest på i sommer.

Sommeren er her og flere har allerede nytt det langstrakte lands varme temperaturer.

Søk på FINN torget sier mye om etterspørsel blant det norske folk, og ferske tall viser at hagemøbler, sykkel, gressklipper og kajakk er blant ordene på topp 10 listen over mest populære søkeord i juni.

 – Nordmenn er klare for ferie, sier Kathrine Opshaug Bakke, bruktmarkedsekspert og leder for FINN torget, i en pressemelding.

Norgesferie og friluftsliv er – som i fjor – en helt tydelig trend blant nordmenn til sommeren, og telt og kajakk er eksempler på søkeord som har holdt seg populære inn mot årets ferie.

– Selv om det har blitt lettelser på koronarestriksjonene skal nok svært mange av oss tilbringe sommeren hjemme i Norge, og det ser vi på søkeordstatistikken på FINN torget for juni. At hagemøbler, sofa, spisebord, utemøbler og gressklipper er blant ordene på topplisten er et tydelig tegn på at mange tilbringer ferien i egen bopel eller på hytta, og ønsker å gjøre det litt ekstra hyggelig rundt seg, sier Opshaug Bakke.

Topp 10 søk for juni 2021:

1. Hagemøbler
2. Sykkel
3. Sofa
4. Spisebord
5. Kajakk
6. Gressklipper
7. Rolex
8. Utemøbler
9. Kommode
10. Telt

De mest populære kategoriene akkurat nå er:

1. Møbler og interiør
2. Hage, oppussing, hus
3. Sport og friluftsliv
4. Elektronikk og hvitevarer
5. Klær, kosmetikk og tilbehør