Årets mest populære artikler på Viivilla.no

Topp 10 mest leste - og likte - artikler fra året som har gått.

Vi har jobbet hardt i hele år for å produsere seriøse og gode artikler som skaper engasjement. Vi har gitt tips og råd basert på gode kilder og publisert innhold med kvalitet.

Vi skal jobbe akkurat like hardt – eller hardere – for å lage like gode artikler neste år. Frem til neste husmortriks, Ikea-hack eller DIY-guide, kan du sjekke ut 2015’s mest leste artikler på Viivilla.no.

1. Badet som kostet 617 kroner

Har du hørt om svensken som bygget bad på budsjett? Denne artikkelen er årets mest leste, mye fordi den ble delt og likt i dagesvis på Facebook. Les hele artikkelen HER!

2. Byggereglene som skapte nabokrangel

De nye reglene skremte tydeligvis veldig mange, fordi denne artikkelen ble årets nest mest leste i hele år. Les mer om reglene som skremte Huseiernes Landsforbund HER!

3. Oppskriften på platting

Mange huseiere ønsker platting, men prosjektet virker ofte altfor dyrt og omfattende. I april skrev vi om hvordan du enkelt lager en platting selv, og artikkelen ble superpopulær. Nysgjerrig på fremgangsmåten? Les artikkelen HER!

4. Hva du kan bruke Silicia gel-posene til


Såkalte «listicles» – artikler basert på lister – går som regel ganske bra på sosiale medier. Dette var den mest populære «listicle»-saken vår i år, og handlet om forskjellige ting du kan bruke de små posene som dukker opp overalt til. Les den HER!

5. 11 ting du kan bruke paller til

 Paller har de siste årene blitt populære møbler, og vi hadde 11 kreative tips til hva du kunne gjøre med dem. Inspirert? Se flere bilder HER!

6. En hel haug oppbevaringsidéer

Viivilla.no er basert på å blant annet gjøre livet ditt enklere, og disse 17 knepene gjorde akkurat det. Blant annet hvordan man best bretter sengetøy, stabler sko og organiserer undertøy. Les hele artikkelen HER!

7. Hvordan man får langpannen ren og pen

Visste du at langpannen kan rengjøres med cola? Det visste ikke vi, og ikke leserne våre heller. Artikkelen havnet på topp 10-listen over de mest leste artiklene fra 2015; har du ikke lest den? Gjør det HER!

8. Det store Ikea-hakk-mysteriet

Årets internett-fenomen var om kjolen var svart og blå eller gull og hvit. Her i Norge, derimot, lurte vi på hvorfor Ikea-koppene har et hakk på undersiden. Vet du fremdeles ikke hvorfor? Se svaret HER!

9. Bakepulver og eddik gjør komfyren skinnende ren

Platetoppen er noens store frustrasjon, og i november hadde vi endelig svaret på hvordan du får den ren og pen igjen. Ikke fått med den hemmeligheten? Bli oppdatert HER!

10. Fyren fra New Zealand

Den siste på topp 10-listen over årets mest populære artikler er en video av en mann med fantastiske evner. Vi skal selvfølgelig ikke avsløre hva det er han gjør med kubben; gå heller inn og se den stilige videoen HER!