10 grunner til å glede seg til høsten

Fortvil ikke over at høsten er her. Det er mye å glede seg til fremover.

Det er ingen grunn til å fortvile. Høsten bringer mye positivt. Her er ti gode grunner til å glede seg til høsten.

1. Når kjøligere dager feier over landet, gjør det igjen å synke ned i varmt vann og slappe av i badekaret. Har du ikke skaffet deg badekar ennå, kan du være trygg på at det finnes badekar for enhver smak.

2. Snart kan du igjen fyre opp i peisen og finne roen til knitringen fra flammene. Om kort tid går vi inn i høysesong for peissalg. Planlegger duet nytt ildsted til vinteren kan det være lurt å gå i gang nå.

3. Finn frem et hobbyprosjekt. Mørkere kvelder gjør at det igjen blir mer fristende å tilbringe tid innendørs, for eksempel med hobbyprosjekter som å lage din egen veggpryd eller dram fra egen hage.

4. Høst er debutanttid for landets nye forfattere. Spander på deg en god roman og krøll deg sammen i hvilestolen eller sofakroken.

5. Med høsten kommer også tv-kanalene med nye sesonger av favorittseriene. Slapp av i en time eller med lett underholdning foran en stor og god flatskjerm.

6. Når terrassedørene lukkes, kan du igjen spille musikk uten å tenke på om det plager naboen. Med trådløse musikksystemer kan du nyte musikk i hele huset.

7. Planlegg neste års hageprosjekter. For den som er glad i planter og hagearbeid, behøver ikke hagesesongen ta slutt når den siste stauden har visnet ned. Høst og vinter er en fin tid å bruke til planleggingen av hagen.

8. Forny interiøret. Med en malerkost og litt tid, kan du få nytt kjøkken til et par tusenlapper.

9. Når været blir kjøligere, frister det litt ekstra med varme drikker som kaffe.

10. Ingenting slår høsten for turer i fjellet, når bjørka har tatt høstskrudet på og lufta er klar og frisk. Lange turer med nistemat i sekken, og så tilbake til hytta for en rolig kveld foran ildstedet., det er noe å glede seg til det.