Øvrig

Øvrig – nyttig info for deg som huseier

Her kan du finne tips og råd om alt fra hvordan spare strøm, selge/kjøpe bolig, valg av kjæledyr, til hvordan kvitte seg med skadedyr i boligen.. Med andre ord, alt du som huseier også gjerne vil vite i tillegg til hagen, bygging og interiør.

Les mer

 

Energi

Enten du leter etter informasjon om strøm, klimatips, peiser, ovner, radiatorer, varmepumper eller fornybar energi, finner du hos viivilla.no de beste tipsene og triksene du trenger for å få full oversikt på alle område

Kjæledyr

Som eier av et kjæledyr, er det mange ting du må kjenne til. Dette gjelder både hvis du er den heldige eier av en søt kanin, en hund eller en katt. Vi har derfor samlet mange artikler om alt du skal vite om kjæledyret ditt her.

Kjøp og salg av bolig

Skal du selge boligen din, eller kjøpe ny bolig, er det mange ting å tenke på. Her finner du de beste tipsene og triksene til hvordan du best kommer deg gjennom huskjøpet og boligsalget. Få vite mer om blant annet om nye boligregler, boligtrender og hvordan du unngår familiestrid om hytta.

Sikkerhet

Vi i Villa er stedet for nyheter og generell informasjon om sikring og sikkerhet for ditt hus: brannforsikring, tyveriforsikring, innboforsikring. Men også alt som omhandler barnesikring, tips for å unngå å svindel, og forhindre tyveri.

Skadedyr

Skadedyr kan være et stort problem, men ta det med ro. Det er alltid noe du kan gjøre med situasjonen, enten det dreier seg om rotter i huset, grevling i hagen eller små skadedyr som fluer, veps, sølvkre, skrukketroll, saksetroll, edderkopper og så videre. Vi veileder deg gjennom hvordan du kan forebygge skadedyr og hva du skal gjøre hvis du har skadedyr i hus.

Oppskrifter og mat

Glad i å lage mat? Finn inspirasjon til ditt neste måltid her. Denne siden er også fylt med mange spennende oppskrifter og artikler om forskjellige matvarer du bør vite om.

Sikre deg drømmeboligen før du selger din nåværende bolig med mellomfinansiering

Sikre deg drømmeboligen før du selger din nåværende bolig med mellomfinansiering

Har du nettopp funnet drømmeboligen, og vil kjøpe den før du selger den gamle? Søk mellomfinansiering hos opptil 10 banker samtidig via vår samarbeidspartner Zen Finans nedenfor. Les også mer om mellomfinansiering for å finne ut om dette er en god løsning for din økonomiske situasjon, og hvis ja, hvordan sikre den beste avtalen.

Nå bør du ta hussjekken
hussjekk

Nå bør du ta hussjekken

En huseier går aldri tom for ting å gjøre, men ikke alt må gjøres umiddelbart. Sett opp en arbeidsliste, og planlegg vedlikeholdet slik du unngår kostbare og kjipe overraskelser.

Måker som bråker – Hva kan du gjøre?
måker

Måker som bråker – Hva kan du gjøre?

Om du har hatt problemer med måker tidligere, må forebyggende tiltak gjøres nå. Etter hekkingen har startet, er det nemlig for sent.

Når er det tid for dekkskift?
skifte dekk

Når er det tid for dekkskift?

Med vårens fremkomst blir gresset grønnere og gradestokken stadig varmere, noe som også betyr det er tid for dekkskift. Men når lønner det seg å skifte dekk, og hvordan kan du best gjøre det selv? Det gir vi deg svaret på her.

Nå gjelder strømstøtte også på hytta
hytte mann

Nå gjelder strømstøtte også på hytta

Regjeringen la den 8. februar fram sine endringer for strømstøtte til husholdninger, og er du en av de som bor fast i fritidsbolig kan du juble. Håper du på etterbetalt strømstøtte er det derimot en magisk dato du må merke deg.

5 tiltak du kan gjøre for å senke bokostnadene
økonomi

5 tiltak du kan gjøre for å senke bokostnadene

Bokostnadene fortsetter å stige i 2023, og øker med 16 prosent i gjennomsnitt, viser prognoser. Nå er det tid for å tenke økonomisk, og heldigvis finnes det noen enkle grep du selv kan gjøre.