Norges Vakreste Hage: Stem på din favoritt

Nå er finalistene i Norges Vakreste Hage endelig klare. Bli med på kåringen og stem på din favoritt her! 

Konkurransen om Norges Vakreste Hage har rullet og gått siden april. Og nå, et tusentalls bilder og et hundretalls hager senere, har vi endelig kommet til finalen!

Konkurransen er nå avsluttet. Vi annonserer vinneren straks!

Juryen har valgt ut fire flotte finalister, som alle konkurrurer om den gjeveste tittelen i hage-Norge, samt et gavekort på 10.000 kr fra Rusta. Og nå er det opp til deg, kjære Vi i villa-leser, å stemme på din favoritt. 

For nå slipper vi roret og overlater styringen til dere. Så stem, stem og STEM på den hagen du syntes fortjener å vinne. Du kan lese mer om de forskjellige finalistene under avstemningsboksen.

Avstemningen stenger søndag 19. august, så avgi din stemme i dag! (Og i morgen hvis du vil, for du kan stemme én gang per dag) 

Dette er finalistene:

@Vestlandhage

– En hage med herskapelig preg, nesten som en botanisk hage, med flott beplantning, stor variasjon av blomster, forskjellige soner, hagedam, fjordgløtt og mye mer! 

 

@Merethehageglad

– Denne hagen bugner bokstavelig talt av blomster og vekster i alle farger og former. Legg til en stor, grønn plen, litt fiks hagepynt og en flott hagestatue, og du har en verdig finalist i Norges Vakreste hage.

 

Se alle bidragene i Norges Vakreste Hage her! 

 

@Janne_paalandet 

– Hos Janne hersker en stilig og gjennomført landlig stil, både i hagen og heimen. Her vandrer grisen på tunet blant fargesprakende blomster, klassisk møblement og sirlig danderte detaljer, samtidig som guttungen plukker selvdyrkede jordbær mens fugleskremselet våker over.

 

@Husmannsplassen

– På Husmannsplassen er det også rikt med nostalgisk idyll. I denne hagen blomstrer det i bakken så vel som i melkespann og gamle kjerrevogner, og det er gjort plass til uteseng, et gammelt sinkbadekar (til blomster og/eller tørste sauer), og en fruktallé som går ned til ned til sjøen. Høres ut som oppskrften på en fin hage, spør du oss.  

 

Norges Vakreste Hage 2018 arrangeres i samarbeid med Rusta. Vinneren får et gavekort hos Rusta verdt 10.000 kr, de øvrige tre finalistene får hvert sitt gavekort verdt 2000 kr. 

Juryen består av hageblogger Espen Skarphagen samt Vi i villa-journalist Jørgen Berg Pedersen. Den hagen som står med flest stemmer når avstemningen stenger 19. august, blir kåret til vinner.

Vi forbeholder oss retten til å diskvalifisere deltakere ved mistanke om juks eller lignende.

 

Pinterest Instagram Print

Mest leste artikler