Se alle de flotte bidragene i Norges Vakreste Hage

Vi har fått inn 500 bilder i konkurransen om Norges Vakreste Hage. Og nå skal vi straks kåre første finalist!

Påmeldingen til konkurransen om Norges vakreste hage 2018 har rullet og gått siden april. Den første tiden var det naturlig nok ikke så mye aktivitet, men ettersom varmen og sommeren har bredt seg over landet, har også bidragene tikket inn.

OBS: Konkurransen er nå avsluttet. Vi annonserer vinneren straks.

På Instagram-hashtaggen #NorgesVakresteHage – hvor deltakere laster opp sine bidrag – ligger det nå hele 500 bilder fra drøyt 50 deltakere!

En av disse vil i august kåres til Norges Vakreste Hage 2018 – og motta et gavekort på 10.000 kroner fra Rusta.

For den hageglade er det mye vakkert å feste øynene på blant de innsendte bildene. Bugnende blomsterbusker, herlige hagedammer, prydelige porter, tekkelige terrasser og mye, mye mer. Bare bla deg gjennom bildegalleriet under for å se alle de fine hagene som er påmeldt til nå.   

 

Se alle bidragene i Norges Vakreste Hage her: 

 

Men konkurransen er på langt nær ferdig, og vi håper å se enda flere frodige bidrag i tiden som kommer. Og hvis du vurderer å melde deg på, er det en god anledning til å gjøre det nå i nærmeste fremtid.

For i månedsskiftet juni/juli skal vi kåre den første finalisten av Norges Vakreste Hage. Denne vinneren er garantert premie verdt minst 2000 kroner, eller kan stikke av med selve førstepremien verdt 10.000 kroner.   

Meld deg på Norges Vakreste Hage nå!