Her er de siste finalistene i Norges Vakreste hage

Vi har kåret finalist #3 og #4 i kampen om Norges Vakreste Hage. Se de flotte hagene her, og gjør klar til å stemme frem vinneren! 

Vi i villa og Rusta kårer Norges vakreste hage, og nå har vi endelig blinket oss ut de fire deltakerne som skal kjempe om den gjeve tittelen.

Tidligere i sommer kåret vi finalist nr 1, @vestlandhage. Forrige uke annonserte vi finalist nr 2, @merethehageglad, og nå er endelig tiden inn for å presentere de to siste finalistene. 

Finalist nr 3 og 4 i Norges Vakreste Hage eeeeer …. [trommevirvel] 

@janne_paalandet og @husmannsplassen

Velkommen inn til finalist nummer 3! (Foto: @janne_paalandet)

Finalisten @Janne_paalandet har en stilig og gjennomført landlig stil, både i hagen, heimen og på instagrammen sin.

Her vandrer grisen på tunet, blant fargesprakende blomster, klassisk møblement og sirlig danderte detaljer, og guttungen plukker selvdyrkede jordbær mens fugleskremselet våker over.

Dette er nok en type hage man prøver å etterligne, men ikke helt får til. For en hage som dette koster mye tid og krefter, og nettopp derfor synes vi det er stas å se en så inspirerende hage i denne konkurransen. 

Lykke til i finalen @janne_paalandet! (Og Nøffe).

Finalist nr 4 – @husmannsplassen

En så flott hage er få forunt. (Foto: @husmannsplassen)

Vår fjerde og siste finalist står heller ikke noe tilbake når det gjelder nostalgi og klassisk stil. 

@Husmannsplassen bidrar med en landlig og idyllisk hage, fylt av spirende blomster og vekster i krukker, melkespann og gamle kjerrevogner.

Her er det gjort plass til både uteseng og et gammelt sinkbadekar (til blomster og/eller tørste sauer), og i fruktalléen ned til sjøen står frukttrærne i full blomst. Og hvis du ikke får lyst til å se mer av en sånn hage, skjønner vi ingenting 🙂

Rimelig idyllisk sted å innta morgenkaffen. (Foto: @Husmannsplassen)

  

Og dermed er dette de fire finalistene i Norges Vakreste Hage 2018: 

@vestlandhage

@merethehageglad

@Janne_paalandet

@husmannsplassen

Trykk innom og se hvilken hage som er din favoritt. For senere i uka åpnes publikumsavstemningen, der DU skal være med å stemme frem Norges Vakreste Hage 2018! 

Konkurransen arrangeres i samarbeid med Rusta, som deler ut et gavekort verdt 10.000 kroner til vinneren og tre gavekort á 2000 kroner til 2. – 4. Plassen. 

Se alle bidragene i Norges Vakreste Hage her