ANNONSØRINNHOLD

Gjør hagen klar til den store sommerfesten!

Når dagene er lange og lyse er det hyggelig å invitere venner og familie til hagefest. Her får du tips til «det lille ekstra» som gjør at festen din blir en kjempesuksess.

Synes du ikke hagen din er så mye å vise frem? Det er ofte ikke mer enn noen små ting som skal til for å gjøre stor forandring.

Som kjent er det ikke alltid fint vær i Norge, men det går jo an å sitte ute likevel! Hvis du kjøper et partytelt eller paviljong, trenger du ikke å styrte inn selv om det kommer noen regndråper. I tillegg gir den behagelig skygge for solen. 

Paviljongen Samos med kraftig ramme i pulverlakkert stål har en lett vannavvisende takduk.

 

Hygge rundt bordet

Nye hagemøbler gjør også underverker, og det nydelige møbelsettet Monaco har en bordplate i herdet glass og ramme i pulverlakkert stål. Kjøper du hele settet følger det med fire gode stoler i lettstelt kunstrotting. Stolene kan stables og det er jo praktisk for å utnytte plassen. Perfekt for deg som heller vil nyte livet enn å olje hagemøbler.

Det nydelige møbelsettet Monaco med fire stoler, og klassiske New Port puter.

 

Er det slik at hagemøblene er fine men at de trenger nye puter? Hos Rusta kan du velge mellom svært mange modeller, fra enkle seteputer til godt stoppede puter som gjør det ekstra behagelig å sitte i stoler med høy rygg.

Når møblene er på plass, må man tenke på hva gjestene skal få av mat og drikke. Når det er sommerfest er det grill som gjelder.

Noen foretrekker gassgrill, men klarer du ikke å velge mellom kull og gass, vil du elske å grille på Combi. Dette er rett og slett en kombinert kull- og gassgrill. Her er det god plass til å grille til mange personer samtidig. Den har også et lekkert design i emaljert stål.

 

Les også: Stor grillguide – slik velger du riktig grill

 

Grill nydelig mat til alle gjestene på en Combi gass- og kullgrill.

 

Det ligger i detaljene

Før det er klart for å kaste seg over grillmaten må det naturligvis serveres en velkomstdrink. «Terrasseglass» er et begrep som brukes om glass som man gjerne ikke er så redd for som de fineste krystallglassene. Hva med å kjøpe noen nye glass med kule farger? Guzzini drikkeglass finnes i både rød, oransje, rosa, lilla, grønn og blå, og de gjør seg fint på bordet!

 


Drinken smaker bedre i et Guzzini glass.

 

Når du pynter bordet er det ekstra koselig å kunne bruke noen flotte blomster fra hagen. De fleste stauder kan du fint klippe av og sette i vase. Har du ingen som egner seg finner du noen markblomster i stedet.

Den runde keramikkvasen Vera er super å bruke til en bukett langstilkede roser, eller noen av dine flotte hageblomster. Den finnes i flere farger, diameteren er 15 cm.

Vase Vera gjør seg fint på sommerbordet sammen med en fin lykt.

 

Og apropos blomster, nye planter for sesongen er alltid en god idé. Og for å vise frem de nye plantene dine er det flott med noen nye krukker. Dette blir fort et midtpunkt på terrassen.

For eksempel krukkesettet Milano i kunstrotting er veldig lekkert og ikke minst utrolig praktisk siden det er laget av et så lett materiale. Den er frostsikker så i de største krukkene kan du fint overvintre flerårige planter.

 

Krukkesettet Milano kan kjøpes samlet eller hver for seg.

 

Tiden går som kjent fort i godt selskap, og plutselig er det mørkt. Eller, nå om sommeren blir det ikke så fort mørkt, men det uansett hyggelig å bruke lykter og annen belysning for å skape stemning.

Nå finnes det mange ulike produkter som er drevet av batteri, noe som er veldig praktisk og ikke minst brannsikkert. For eksempel lysslyngen Party, det må jo bare bli fest da! Den finnes både med ensfargede lyspærer og med lys i mange ulike farger.

 

Det blir koselig stemning med lysslyngen Party.

 

Sitter du ute så lenge at du begynner å fryse litt? Da er det bare å pakke seg inn i et mykt, deilig pledd. Kan du tenke deg noe mer koselig enn å sitte inntullet i teddypleddet Misty, som har fotoprintmotiv? Du får det og mye mer til hos Rusta.

 

Misty vendbart pledd med fotoprintmotiv.

 

Da gjenstår det bare å ønske lykke til med sommerfesten!

 

Har du Norges vakreste hage?

Vi i Villa kårer nå Norges vakreste hage, hvor du kan vinne et gavekort hos Rusta på 10.000,- Last opp bilder av din hage på Instagram og imponer juryen med inspirerende hagebilder. Klikk på bildet under for mer informasjon.

 

 

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Rusta.

Pinterest Instagram Print

Mest leste artikler