ANNONSØRINNHOLD

Få en aktiv sommer med disse 7 tingene

Skoleferien er lang og deilig, men de færreste har mulighet til å reise bort i to måneder. Men det gjør jo ikke noe det, det går fint an å lage sitt eget «lekeland» i hagen!

Når sola skinner kan du ikke sitte inne og sture. Vær heller ute, kos deg og virkelig nyt sommeren! Det kan være lett å glemme hvor mye morsomt det går an å finne på i sin egen hage eller i nabolaget. Og enda mer gøy blir det hvis du stikker innom Rusta og skaffer noen av disse kule tingene:

 

1. Trampoline

Har du både hage og barn, er sannsynligheten stor for at du enten har, eller planlegger, å kjøpe trampoline. Og det er ikke så rart, for en trampoline er kjempegøy å hoppe på i tillegg til at det er god trim. En ellers kjedelig dag blir morsom bare du begynner å hoppe.

Hos Rusta får du kjøpt flere typer trampoliner av god kvalitet og med alle sikkerhetsdetaljer i orden. Den aller kuleste er utvilsomt Adrenalin Advanced 550 X 400 cm. Dette er en trampoline med vinklede kortsider som legger til rette for å øve inn stadig nye triks.

 

Les også: Kjøpe trampoline? Dette må du tenke på

 

Adrenalin Advanced er en tøff trampoline med vinklede sider.

 

2. Vannleker

Sommer betyr bading, enten du drar til et badeland, til sjøen eller et vann i nærheten. Eller kanskje du har ditt eget basseng i hagen? For de minste som ikke er helt trygge i vannet ennå, kan en oppblåsbar badeleke være en super lekekamerat. Hos Rusta kan du for eksempel kjøpe flytemadrasser som ser ut som pommes frites, en pizzabit eller en pose potetgull! Eller hva med å ha med seg en gigantisk «appelsinbåt» i vannet?

 

Bare pass på at det alltid er en voksen rett i nærheten, dette er spesielt viktig hvis du bruker oppblåsbare vannleker i havet eller i en innsjø. En flytemadrass er på ingen måte en båt og skal ikke brukes på dypet eller når det er sterk strøm.

3. Radiostyrte båter

Båtliv hører sommeren til. Hva med arrangere et båtrace? BoatRace består av to radiostyrte båter som du kan kjøre med i et oppblåsbart basseng. Blås opp bassenget, fyll det med vann og konkurrér! Hastigheten er cirka 8 km/t. Kjempekul aktivitet for både barn og voksne!

 

Bassenget er 125 X 87 cm stort og det følger med to radiostyrte båter og håndkontroller.

 

4. Hoppeslott

I et hoppeslott kan barna få utløp for energi i timevis. Rusta har hoppeslott i flere størrelser som kan blåses opp på noen minutter. Trygt og morsomt for de aller minste som har lyst til å hoppe men som ikke er helt store nok til trampoline.

       

Dette hoppeslottet er 2 X 2 X 1,5 meter stort og passer til de aller minste barna.

 

5. 100 lekeballer

Ballspill og -lek av ulike slag hører sommeren til. Tenk så mye gøy du kan ha med 100 baller i forskjellige farger! Liker du ballrommet på kjøpesenteret? Du kan lage ditt eget hjemme.

Ballsettet kommer i en praktisk bag der du kan samle alle ballene etter endt lek.

 

100 lekeballer samlet i en praktisk bag.

6. Lekehus

Alle barn vil elske å få sitt eget lekehus. Hos Rusta får du kjøpt lekehuset Wonderfold som kan slås opp og ned på 30 sekunder. Dermed kan du bruke det både inne og ute. Lekehuset er i UV-behandlet og værbestandig plast og tåler dermed både sol og regn.

 

 

På en regnværsdag kan du sette opp lekehuset inne og barna vil aktivisere seg selv mens du gjør andre ting.

7. Skateboard

Med et skateboard kan du både leke på gårdsplassen, i skolegården eller i egne skateparker. Rusta har skateboard i både rosa og svart som passer godt for de yngste barna som vil prøve seg som skatere. Skating er en super måte å trene balansen og gir mestringsfølelse. Husk å bruke hjelm og annet sikkerhetsutstyr. Start gjerne på gresset eller en myk matte slik at du ikke slår deg så mye når du ramler i begynnelsen – for du vil ramle. Etter hvert som du lærer teknikken vil du oppdage at skating er kjempegøy!

 

Et rosa eller svart skateboard er en morsom leke i sommer.

Har du Norges vakreste hage?

Vi i Villa kårer nå Norges vakreste hage, hvor du kan vinne et gavekort hos Rusta på 10.000,- Last opp bilder av din hage på Instagram og imponer juryen med inspirerende hagebilder. Klikk på bildet under for mer informasjon.

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Rusta.

Pinterest Instagram Print

Mest leste artikler