ANNONSØRINNHOLD

13 ting under 500 kr som fornyer hagen din

Ikke alle endringer ute må være enorme. Her er noen tips til små justeringer som kan gjøre stor forskjell.

 

Toscana krukkesett 399,-

Ny planter for sesongen er alltid en god idé. Noen flotte potter er perfekt til å vise frem de nye plantene dine, i tillegg til at de blir en fin detalj på terrassen.

 

Hampton pute 499,-

Du trenger ikke bytte ut hele terrassemøblementet for å få en frisk start, noen ganger gjør noen lekre, deilige puter susen.

 

 

Compact kullgrill 249,-

Trenger du ny grill til sesongen? Denne lille blå setter farge på tilværelsen og kan enkelt flyttes ut på en liten balkong eller tas med ut i hagen.

Hexagon solcellelampe 99,90,-

Utebelysning setter den riktige kveldsstemningen. Denne varianten går på solceller og lades opp på dagen av seg selv, noe som er utrolig praktisk. Om kvelden lyser den opp med et behagelig varmhvitt lys.

 

 

Tyra Bastteppe 149,-

Er terrassen litt slitt eller vil du bare ha en ekstra koselig atmosfære? Et teppe man kan bruke utendørs gir et deilig mykt underlag for barbeinte føtter. Dette mønstrete teppet passer perfekt på en grå platting.

 

Saueskinn 349,-

Et mykt og deilig saueskinn gjør seg på benken eller i godstolen på svale sommerkvelder.

Linn lykt 149,-

Lys og lykter er og blir en favoritt ute. Denne varianten i bambus ser fin ut på terrassen, både med og uten lyset tent.

Bannkurv med bunnplate 79,90,-

Bål kan også høre sommersesongen til! En brannkurv er perfekt til de litt kjøligere sommerkveldene.

Vera Vase 99,90,-

Frisk opp hagebordet med noen fine vaser. Gjerne med egenplukkede blomster fra hagen.

Antibes Kafésett 499,-

Et hyggelig balkongsett har man alltid plass til. Frisk opp en kjedelig balkong med bord og stoler i fine farger og nyt noe kaldt å drikke. Rislampe solcellebelysning 49,90,-

Rislamper setter prikken over i-en på sommerfesten. Disse er solcellelamper som lades opp om dagen, og kan brukes igjen og igjen.

Malin pledd 199,-

Når det begynner å skumre er det deilig å ha et pledd å krype under. Lek med mønstre og farger!

Magnolia fuglebur 19,90,-

Dette fugleburet er en ekstra fin detalj på terrassen. Sett det gjerne på et lavt bord sammen med levende lys og en blomsterkvast.

 

Har du Norges vakreste hage?

Vi i Villa kårer nå Norges vakreste hage, hvor du kan vinne et gavekort hos Rusta på 10.000,- Last opp bilder av din hage på Instagram og imponer juryen med inspirerende hagebilder. Klikk på bildet under for mer informasjon.

 

Du kan vinne et gavekort

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio.