Få et gratis abonnement på Vi i Villas digitale magasiner

Som noe helt nytt utgis nå Vi i Villa digitalt flere ganger i året, og du kan få bladet direkte på epost på utgivelsesdatoen. Les det nyeste magasinet i dag og få masse inspirasjon til boligen din. 

les-det-digitale-magasin

Julen er rett rundt hjørnet og det har vi selvfølgelig også lagt vekt på i vår aller første utgave av Vi i Villas digitale magasin. Vi setter fokus på de koselige forberedelsene og gir deg gode råd om alt fra utendørs julebelysning til en enkel og god oppskrift på brente mandler. Du kan også lese om hvordan du driver frem svibler og amaryllis til jul eller få inspirasjon til et vakkert hvitt julebord med Claus Dalby. 

Alltid morsomme konkurranser med flotte premier 

I det nyeste magasinet får du også sjansen til å delta i flere konkurranser. Du kan både delta i konkurransen om å vinne en Cosori Premium airfryer eller en DeLonghi kaffemaskin og 6 stk. termoglass. Husk også å melde deg på Vi i Villas adventskalender! 

Inspirerende artikler om hus og hage 

Vi i Villas digitale magasin inneholder alltid inspirerende artikler om hus og hage, og i denne utgaven fokuserer vi på det vi nordmenn interesserer oss mest for – hjemme vårt. Les blant annet om de nye boligsalgsreglene eller hvordan du enkelt avrimer fryseren. Se også hvilke råd og regler du bør vite før du begynner å pusse opp badet ditt – eller hvilke planter du bør satse på nå. Les hele magasinet her.

Få et gratis abonnement – i dag 

Vil du motta Vi i Villas digital magasin direkte på epost når det utkommer? Registrer deg her og få et gratis abonnement med en gang!