Vi i Villa Hage Favoritter: Hagestue og solskjerming – her er de nominerte

KONKURRANSE | Stem på årets Hage Favoritter 2022 og vær med i trekningen om kule premier til en samlet verdi på over 20.000 kr. 

Willab Garden
Green Room Elegant

Willab Gardens Green Room Elegant er for deg som er ute etter et pittoresk drivhus i landlig stil som dessuten tåler vær og vind. Med sine smale glasspartier og mange sprosser fører dette drivhuset tankene til et klassisk engelsk drivhus. Samtidig har dette elegante drivhuset noe ikke mange andre har – stormgaranti i hele fem år.

Norsol
Norlet

Norsols Norlet markise er for alle anledninger med mange fargevalg. Passer perfekt på verandaen, terrassen, balkongen, så vel som uteserveringen. Avansert Belte Teknologi beskytter mot rust, og sørger for topp kvalitet gjennom hele levetiden.

Willab Garden
Pulttak

Willab Gardens Pulttakreisverk er det mest allsidige av reisverk. Det passer stort sett til alle hustyper og byggestiler. Har du mulighet til å velge høyere takhelling, så vil du få en hagestue som føles større og luftigere. Pulttak med sitt klassiske preg, rette linjer og enkle formspråk, vil alltid passe inn. Det har gjort Pulttak til vår mest populære hagestuemodell.


Slik deltar du i konkurransen

Frem til 17. juli 2022 kan du avgi din stemme og samtidig delta i konkurransen om fantastiske premier til en samlet verdi på over 20.000 kroner!

Premiepakken inneholder

Worx Landroid M500 robotgressklipper – verdi NOK 7 399
by Bensons deluxe hageslange – verdi NOK 845 
by Bensons deluxe trillebår – verdi NOK 2 450,-
by Bensons hageredskaps sett – verdi NOK 575,-
Gardena AquaBloom vanningssystem – verdi NOK 1 459,-
BEDDs blomsterkasse – verdi NOK 5999,-
Mspas Happy Five utedusj – verdi NOK 1995,-
Algomins Grønnere Gressplen – verdi NOK 649,-

Avstemningen avsluttes 17. juli 2022 kl 9.00. Vi trekker 1 heldig vinner ut av alle som har deltatt når konkurransen avsluttes. Vinneren blir kontaktet direkte på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.