Slik får du ryddig og stilfullt kjøkken

Med enkle grep kan du gjøre kjøkkenet ditt lettere å rydde, og langt mer elegant.    

Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i hjemmet. Her bruker vi mange timer, både til arbeid og for å hygge oss. Derfor ønsker de fleste av oss å holde kjøkkenet ryddig, rent og uten for mye forstyrrende elementer, men det kan være utfordrende på et rom med så mye aktivitet og utstyr.

Men det er et stadig økende tilfang av smarte produkter og løsninger til kjøkkenet, som gjør oppbevaring enklere, mindre plasskrevende og mer elegant. Her er et par favoritter.

Integrert avfallsløsning

Frittstående avfallsbøtte tilhører fortiden. En integrert løsning lar deg velge avfallsdunker etter behov, og bruke gulvplassen til andre, mer tiltalende gjenstander.

Høyskap med fulltuttrekk

Dype skap med full takhøyde har stor lagringsplass, men kan være vanskelig å utnytte fullt i det daglige. Med skap med fullt uttrekk får du derimot meget god tilgang.

Lekre bestikkinnsatser

Bestikkinnsatser kan romme mer enn bare bestikk. Og med innsats i lekker eik, får skuffen også et klassisk, vakkert preg.

Krydderskuff

Å dedikere en hel skuff til bare krydder er også en mulighet.

Nedfellbar kjøkkenvifte

Lei av å stange i kjøkkenvifta? Eller tørke den for fett og smuss annenhver uke? Da kan du vurdere en stilig, nedfellbar vifte fra Siemens.

Skap med tandemuttrekk

Dette smarte skapet fra Designa har et såkalt «tandemuttrekk», som lar deg oppbevare ting i både skapet og i døra. Skaphyllene skyves automatisk inn og ut, ettersom du åpner og lukker døra.

Krydderhylla i skapdøra

Innsiden av skapdørene våre brukes sjelden til noe fornuftig. Men med denne smarte, innvendige hylla fra Designa, får man plass til krydder og andre småvarer.

Nedfellbart strømuttak

I vår digitale tidsalder er ingen rom fri for dataenheter eller andre tekniske duppeditter. Men du vil helst slippe overflødige stikkontakter eller ledningssurr midt i bolledeigen, så da kan kanskje denne nedfellbare power porten være interessant?

Alle bildene i saken er hentet fra DESIGNA, hvis ikke annet er oppgitt.
Meld deg på Vi i Villas nyhetsbrev her!