ANNONSØRINNHOLD

Så enkelt fornyer du kjøkkenet og garderoben – uten at det koster en formue

Visste du at du kan få et helt nytt kjøkken – eller friske opp dine eksisterende garderober, uten at det koster en formue? Noremax tilbyr nemlig et stort utvalg av fronter til IKEA sine mest populære skapstammer.

Noremax Dører i design Ontime

Har du et kjøkken eller kanskje en garderobe som trenger en makeover?

Da har vi løsningen til deg. Noremax tilbyr nemlig et stort utvalg av fronter til IKEA sine mest populære skapstammer, deriblant METOD kjøkken og PAX garderobe. Enten om du har et stort eller lite rom, kan det tilpasses dine behov og preferanser ved å skape et funksjonelt og sømløst design.

Metod kjøkkendører Nordic+ Basic i Eik

Unikt design og personlig preg

Du trenger ikke å få spesiallaget en ny garderobe eller pusse opp hele kjøkkenet for å skape store endringer. Ved å bytte frontene kan du enkelt både få et unikt og personlig preg, enten du foretrekker linoleum eller eik. Også unngår du at det koster en formue. 

Noremax design utvalg finnes i en rekke ulike stiler, alt fra moderne og tidløst til klassisk og tradisjonelt. Designene kommer også i ulike materialer og utførelser.

Lakkert

Lakkerte fronter av MDF kan det velges blant alle fargene til Jotun, NCS og F&B med tre ulike glansgrader.

Ask og eik 

Fronter i ask eller eik, kan du både få med klarlakk for et naturlig resultat eller beises i en annen nyanse som står mer i stil til et allerede godt etablert interiør og innredning.

Heltre og linoleum 

Hvis du er på utkikk etter noe som er enda mer eksklusivt og som får gjester til å tvile sterkt på at det er et IKEA kjøkken, finnes det også fronter i ask og eik kryssfinér, ask heltre, bambus kryssfinér og ikke minst linoleum!

Dør og skuffefronter 

Noremax holder seg oppdatert på populære trender og utvider stadig sortimentet for å tilfredsstille kundenes ønsker. Alle produkter kommer som både dør- og skuffefronter, og er kompatible med IKEA sine systemer til METOD kjøkken, PAX garderobe og BESTÅ skjenker.

Oppbevaringsmøbler og skreddersydde møbler 

Er du ute etter et oppbevaringsmøbel som er enda mer skreddersydd, er det mulig å benytte seg av METOD kjøkkenstammer. Disse kommer med fleksible løsninger og i utrolig mange forskjellige mål, slik at du kan skape helt egne oppbevaringsmøbler som TV benk eller kommoder. 

Hvis du ikke har et IKEA kjøkken eller garderobe og likevel ønsker litt mer personlige fronter, er det også mulig å bestille på spesialmål med kun noen få begrensninger.

Garderobe Moon STIFFKEY BLUE FARROW BALL

Fronter til utgått kjøkkenserie 

Noremax tilbyr også fronter til den utgåtte kjøkkenserien FAKTUM, som ble tatt ut av salg i 2013 da METOD kjøkken kom på banen. Dette gjør at gjenbruk får en sentral rolle, hvor det ofte er tydelig at kjøkkenstammene er helt fine og det kun er frontene som bærer preg av bruk.

Noremax sine tjenester

Noremax tilbyr kun et tilpasset produkt og derfor ingen ytterligere tjenester som befaring, kontrollmåling, opptegning eller montering.

Konsulent

For planlegging kan du gå frem ved å booke et møte med en konsulent på IKEA som hjelper med å sette opp bestilling, eller så kan dette gjøres dette hjemmefra på nett ved hjelp av IKEA sine planleggere. Når løsningen er ferdigstilt har du et utgangspunkt for å kunne bestille fronter, sideplater og sokler fra Noremax. 

På nett

Siden vi mennesker er så forskjellige, er også bestillingsprosessen tilpasset slik at du kan velge den fremgangsmåten som passer deg best. Derfor har nettsiden en brukervennlig navigering hvor du enkelt kan huke av for ønskede produkter, men har du behov for å gå gjennom løsningen grundigere kan IKEA-tegninger sendes på e-post eller man kan booke en time hos en konsulent på showrommet til Noremax.

Showroom

Noremax har som overnevnt et eget showroom i Oslo hvor vareprøver er utstilt i mange forskjellige farger, materialer og glansgrader.

Ofte er det fint å på forhånd kunne se og ta på et produkt, slik at bestilling på nett ikke er like skummelt. Her kan du leke med moodboards, hvor det settes sammen prøver av front, håndtak og eventuelt benkeplate for å forestille seg hvordan det vil se ut helhetlig. Er det vanskelig å finne riktig farge eller materiale, er Noremax sine konsulenter godt kvalifiserte til å kunne veilede deg på riktig vei underveis!

Classic design til Metod oppbevaring

Nytt kjøkken på 1-2-3 

Du behøver derfor slettes ikke å bytte ut hele kjøkkenet, men heller gjøre et lite grep ved å bytte ut fronter, benkeplate og backsplash – og vipps, så har du plutselig et helt nytt kjøkken likevel!

For å sette prikken over i’en på det skreddersydde møbelet, finnes det også et eget sortiment av tilbehør som håndtak, ben og hyller i ulike utførelser.