Går egget i stykker når du skreller det? Her er det magiske trikset!

Spiser du halv ødelagte egg til frokost hver morgen? Sykt irriterende, vi vet! Men det finnes en utrolig enkelt triks som gir deg perfekte egg - hver gang!

Hvem elsker ikke perfekte egg? Det finnes masse tips på nett om hvordan du nettopp koker egg, skreller egg, you name it. Vi har imidlertid holdt oss til akkurat dette trikset – som funker like bra hver gang! 

Enkelt triks til å skrelle egg:

Start alltid med å skylle det kokte egget i kaldt vann. Da er det kun en hard overflate du trenger for å skrelle egget ditt. 

Knekk egget forsiktig en gang mot kjøkkenbordet eller benken, og rull deretter egget noen ganger frem og tilbake. Vips, nå er det superenkelt å fjerne det knuste eggeskallet – uten at egget får i stykker! Smart, ikke sant? 

Andre hevder at egg som er mellom syv til ti dager gamle er lettest å skrelle, og at en teskje natron eller eddik i kokevannet gjør det lettere å skrelle egget. 

Et annet tips for å skrelle eggene dine er å riste dem i en plastbeholder halvfullt med vann. Det skal få egget skallet til å falle lett av uten at du brenner fingrene på de kokte eggene.